Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δόθηκε συνέχεια στη διαμάχη τους

Ηρακλής Ψαχνών και Πλατανιάς συνέχισαν και την Κυριακή (11/12) τη μεταξύ τους κόντρα.

Στον Πλατανιά έλεγαν ότι συνάντησαν εχθρικό κλίμα κατά την άφιξή τους στα Ψαχνά για τον αγώνα με τον Πλατανιά, με τους Ευβοιώτες να σημειώνουν ότι οι Κρητικοί ήταν προκλητικοί. Την ίδια στιγμή στον Ηρακλή εκτιμούν ότι ο διαιτητής δεν τα πήγε καλά, αφού τους αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Θεοδωρέλλη.

 

Απέδειξε το μεγαλείο του ο Πριόνας

 

Ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ζει αυτές τις ημέρες ο Αντώνης Πριόνας. Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών αντιμετωπίζει ένα πραγματικό σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και όμως στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έδωσε στο γήπεδο το «παρών» και καθοδήγησε τους παίκτες του. Και αμέσως μετά το παιχνίδι επέστρεψε στην οικογένειά του. Δεν πρόλαβε να μιλήσει στους παίκτες, ωστόσο εκείνοι του ευχήθηκαν όλα να πάνε καλά στο δράμα που ζει...

 

Ο Τσάτσος ζητά να ηρεμήσουν τα πνεύματα

 

Ο πρώην παίκτης του ΑΟ Χανιά και νυν του Ηρακλή Ψαχνών ζήτησε από τις δύο ομάδες να σταματήσουν τη μεταξύ τους κόντρα. Μιλώντας στην τηλεόραση Κύδων ο έμπειρος μέσος είπε: «Ο Πλατανιάς ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από τα Ψαχνά. Κατά την προσωπική μου άποψη, ήταν η καλύτερη ομάδα. Ήταν πολύ καλά στημένος. Φαίνεται όμως από την περσινή δουλειά που έχει κάνει ο κ. Καβακάς στην ομάδα, ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Επειδή έχω φύγει από τα Χανιά εδώ και έξι μήνες και επειδή αποτελώ γενικά παρελθόν και από τον ΑΟΧ και από την πόλη, θα ήθελα να πω και κάτι άλλο. Αυτή η μεμψιμοιρία και ο κομπλεξισμός που υπάρχει ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες, πρέπει να σταματήσει. Μπορεί ν’ ακουστεί και λίγο σκληρό για τον Α.Ο. Χανιά, που είναι μια ομάδα που τη σέβομαι, την αγαπάω κι έφαγα ψωμί απ’ αυτήν, όμως, προσωπική μου άποψη, είναι ότι θα πρέπει να δει τον Πλατανιά σαν ένα μεγάλο παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες. Το λέω αυτό τώρα, που έχω φύγει απ’ την ομάδα και προσωπικά αποτελώ παρελθόν γενικώς από την κοινωνία των Χανίων. Όσο σκληρή κι αν είναι η αλήθεια για κάποιους στα Χανιά, θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν γίνεται αυτή η ομάδα (Πλατανιάς) να είναι τυχαίο ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά».

 

Και συνέχισε για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κατά την άποψή μου, είχαμε και οι δύο ομάδες από ένα καλό ημίχρονο. Στο πρώτο, πατούσαμε εμείς καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο, ο Πλατανιάς ήταν ελαφρώς καλύτερος. Στο τέλος βέβαια πιέσαμε κι εμείς αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε το γκολ. Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο να αγωνιστείς, το κάνεις για να κερδίσεις. Όμως, είχαμε τον Πλατανιά απέναντί μας που είναι πρώτος στη βαθμολογία. Εμείς κοιτάζουμε κάθε ματς να το κερδίζουμε. Για μας, ήταν ένα εντός έδρας ματς και θέλαμε να το πάρουμε, διότι και στα προηγούμενα που δώσαμε στην έδρα μας, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλαμε με τον Πλατανιά να κερδίζαμε και να κάναμε μια καινούργια αρχή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στενοχωρημένοι με το 0-0. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα μπορούσαμε να το χάσουμε αλλά θα μπορούσαμε και να το κερδίσουμε. Κρίμα που η δική μου ευκαιρία στο τέλος δεν μας έδωσε τους βαθμούς».

 

Πάγκαλος: «Δίκαιο το 0-0 με τον Πλατανιά»

 

Στην ίδια τηλεόραση μίλησε και ο άλλοτε παίκτης του Πλατανιά και νυν του Ηρακλή, Κώστας Πάγκαλος: «Δεν αισθάνθηκα περίεργα επειδή αγωνιζόμουν κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Είμαστε επαγγελματίες και σε τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Όσον αφορά το παιχνίδι, θα έλεγα πως ήταν μοιρασμένο. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλά στημένος. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι δουλεμένη και ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εμείς κάναμε κάποιες φάσεις, απειλήσαμε, χάσαμε καλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Βέβαια, έχασε και ο Πλατανιάς μια πολύ καλή ευκαιρία στο β’ ημίχρονο. Πιστεύω ότι όποιος έβαζε το γκολ, αυτός θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Το γκολ όμως δεν ήρθε κι έτσι έμεινε το 0-0. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε αυτά τα παιχνίδια στην έδρα μας να τα παίρνουμε και ειδικά με ομάδες όπως ο Πλατανιάς που είναι περίπου στα μέτρα μας».

 

* Χαλάρωμα έκαναν τη Δευτέρα (12/12) οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών.

Last modified onΔευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep