Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εγώ θα έλεγα... Ηρακλή»

Ο Βέλα Τζούνιορ προτρέπει τον Περόνε να πει «ναι» στον Ηρακλή.

Συμπαίκτη στην προσπάθεια απόκτησης του Εμάνουελ Περόνε έχει ο Ηρακλής. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον εκπρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού, Τζουζέπε Βέλα Τζούνιορ. Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινή Γνώμη» ο Βραζιλιάνος, θα ήθελε ο πελάτης του να συνεχίσει στον Γηραιό και ανέφερε:

«Περιμέναμε κάποια πρόταση από το Αζερμπαϊτζάν, όπως και από το Ντουμπάι που ακόμα δεν έχουν φτάσει. Η μόνη είναι επίσημη πρόταση που υπάρχει είναι του Ηρακλή. Πιστεύω τη Δευτέρα θα έχουμε την απάντηση του παίκτη μου. Σύμφωνα με ότι έχει δείξει έως τώρα, ο Περόνε θέλει να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστεί με τον Ηρακλή, διότι και ο ίδιος πιστεύει ότι αυτή η ομάδα ανήκει στη Super League, και ότι δεν είναι για χαμηλότερες κατηγορίες.

Πιστεύω ότι είμαστε κοντά. Αν και αυτός που θα αποφασίσει δεν είμαι εγώ, αλλά ο ίδιος ο Περόνε. Προσωπικά εγώ θα ήθελα ο παίκτης να καταλήξει στον Ηρακλή, διότι σαν ποδοσφαιριστής του Απόλλων Καλαμαριάς είχα τις εμπειρίες από την πόλη, και μακάρι ο Εμάνουελ να αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιούλιος 2014 21:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep