Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Πήρε τρεις ο Αχαρναϊκός

Ενισχύθηκε η ομάδα του Μενιδίου με την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Στην απόκτηση τριών παικτών προχώρησε ο Αχαρναϊκός. Συμβόλαιο με τους «πράσινους» υπέγραψε ο Παναγιώτης Ζώνας, ο 30χρονος αμυντικός, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε Δόξα Βύρωνα και Γλυφάδα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Λαμία, Τερψιθέα, Κρανίδι, Παναργειακό, ΠΑΟ Ρουφ, Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Αιολικό και ΠΑΕΕΚ.

Ακόμα, νέα προσθήκη είναι ο Βασίλης Ταμπάκης. Ο 27χρονος επιθετικός ήταν πέρυσι στο πρώτο μισό στην Κηφισιά, ενώ στο δεύτερο συμπαίκτης με τον Ζώνα στη Γλυφάδα. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Φωκικό, Ηλιούπολη και Κόρινθο και για το ενδιαφέρον των «πράσινων» σας είχε ενημερώσει το flnews.gr στις 11 Ιουνίου. Κάτοικος μενιδίου θα είναι και ο Βασίλης Ιωαννίδης. Πρόκειται για 23χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ηλυσιακό, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές.

Σε ό,τι αφορά στον Κώστα Παπαδόπουλο που τραυματίστηκε σε τροχαίο, η πληροφόρηση που υπάρχει αναφέρει ότι είναι καλύτερα στην υγεία του, καθώς η μαγνητική που έκανε στο κεφάλι ήταν «καθαρή».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep