Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Αύριο δεν θα υπάρχει ΑΕΛ»

Οι Νίκος Μπαλατσούκας, Βαγγέλης Πλεξίδας εξέπεμψαν... SOS για την ΑΕΛ.

Το θέμα της εκκαθάρισης απασχόλησε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τη Δευτέρα (30/06) οι διοικήσεις της υπό σύσταση ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Νίκος Μπαλατσούκας παραδέχτηκε ότι έχει ευθύνη η διοίκηση για την καθυστέρηση των διαδικασιών και στάθηκε στο θέμα των Δένδρων, το οποίο αν δεν περάσει στην περιουσία της ΑΕΛ, τότε η θεσσαλική ομάδα δεν θα έχει μέλλον.

«Είμαστε πολύ επιφυλακτικοί για την επόμενη μέρα», είπε ο Μπαλατσούκας και συνέχισε: «Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο. Την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Πηλαδάκης. Η ΑΕΛ δεν μπορεί να είναι όμηρος επιλογών άλλων. Αποφάσισαν να αποσυρθούν από το προσκήνιο, όμως δεν πρέπει να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες της. Ή να την αφήσουν να πετάξει ελεύθερη ή να πάρουν την ευθύνη για την καταστροφή της. Αν η ομάδα μπει στους πίνακες και κάποιος προσπαθήσει να τη σταματήσει, τότε δεν υπάρχει εναλλακτική. Μπορεί, βέβαια, να γίνει σύσταση νέας ΠΑΕ χωρίς την εκκαθάριση της προηγούμενης!».

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας από την πλευρά του απευθύνθηκε στον Μπαλατσούκα και είπε: «Μόνο που μιλάτε για χειραγώγηση γενικών συνελεύσεων έπρεπε να παύσετε να είστε πρόεδρος της ΑΕΛ. Η ομάδα είναι σε αδιέξοδο. Η πραγματικότητα είναι δυσάρεστη. Τρεις ξένοι είναι στην πόλη. Ο Πλεξίδας, ο Πηλαδάκης και ο υπάλληλός του, ο Λυράκης. Μόνος παθών είναι ο Πλεξίδας. Έκανα πρόταση για τα Δένδρα και την επόμενη μέρα κάηκαν. Όπως πέρυσι έτσι και τώρα λέμε τι θα κάνουμε με την ομάδα.

Τα πράγματα δυσκολεύουν. Έχω δώσει 500 χιλιάδες σε προκαταβολές. Πώς θα περπατήσει η ομάδα χωρίς εκκαθάριση; Ποιος θα ρισκάρει; Στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα και η ομάδα μπορεί να μην γράφεται στους πίνακες. Έχω μόνο σήμερα να δώσω προκαταβολές σε παίκτες 150 χιλιάδες. Πού θα τους βάλω να παίζουν; Στη La Farm; Η ΑΕΛ είναι στον αέρα. Θα δώσω τα χρήματα αν η εκκαθάριση ξεκινήσει σε τρεις ημέρες από τότε που μου είπε ο Τσακμακίδης. Σας είπε κανείς ότι θα γίνει η εκκαθάριση αν εκποιηθούν τα Δένδρα;».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 23:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep