Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Από τους πιο υγιείς»

Η Επισκοπή ανέφερε ότι παρέδωσε πλήρη φάκελο.

Σε δεύτερο βαθμό επιδιώκει να περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης η Επισκοπή και όπως ανακοίνωσε, ο φάκελος που παρέδωσε, έδειξε πλήρης, με αποτέλεσμα στην ομάδα του Ρεθύμνου να ξεκινήσουν άμεσα τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής: «Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) βρέθηκαν τα στελέχη της ομάδας μας, ο Νομικός σύμβουλος κ. Μανταδάκης, ο λογιστής της ΠΑΕ κ. Ρεϊζάκης και ο σύμβουλος Β. Βανταράκης προκειμένου να δηλώσουν το «παρών» σχετικά με την εξέταση του φακέλου αδειοδότησης. Ο φάκελος εξετάστηκε από την δευτεροβάθμια επιτροπή κι ως εκ τούτου, τα στοιχεία φαίνεται πως έδειξαν να είναι πλήρη.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης δεν υπήρξε καμία ανησυχία για το θέμα της αδείας, καθότι όπως είναι γνωστό, η Επισκοπή μας, ήταν και παραμένει ένας από τους υγιείς οικονομικά συλλόγους στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού. Η ομάδα μας, από δω και στο εξής, είναι έτοιμη να βάλει μπροστά τον προγραμματισμό της και να ξεκινήσει τη διαδικασία των προσθηκών, ανανεώσεων ή αποχωρήσεων του έμψυχου δυναμικού».

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιούνιος 2014 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep