Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έκλεισε ο κύκλος μου» (video)

Ο Μουράτ Σεροπιάν αποχωρεί από τον ΑΟΧ δηλώνοντας ότι ο κύκλος δύο ετών έκλεισε.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ ήταν εμφανώς συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου. Αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια της χανιώτικης ομάδας για τη συμμετοχή της στο μπαράζ ανόδου με την Ξάνθη και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μουράτ Σεροπιάν μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια των πλει οφ. παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δώσαμε ό, τι είχαμε μέσα μας να πετύχουμε το στόχο του μπαράζ. Δεν τα καταφέραμε έχοντας απέναντί μας μία πολύ έμπειρη ομάδα, που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.  Χάθηκαν ευκαιρίες, παίχτηκε ποδόσφαιρο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά. Κλείνει ένας κύκλος στα Χανιά για εμένα. Αυτά τα δύο χρόνια έδωσε πολλά σε αυτή την ομάδα. Είναι μία παρακαταθήκη να κάνει κάτι καλύτερο. Αυτή τη χρονιά περάσαμε αρκετά δύσκολα και επειδή είδα αρκετές βραβεύσεις και αρκετές γιορτές, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα πέρυσι και μας έδωσαν το δικαίωμα να ζήσουμε αυτό το ωραίο ταξίδι φέτος. Άλλα παιδιά έφυγαν, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των παικτών είναι εδώ και αντιπροσωπεύει επάξια την ομάδα των Χανίων. Ευχαριστώ ακόμη τους συνεργάτες μου, όλο τον κόσμο που ήταν εδώ στην ομάδα και εύχομαι ο επόμενος προπονητής να πετύχει ακόμη περισσότερα από εμένα».

Ο Ντίνος Πάγκαλος δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση για αυτό που κάναμε. Να παίξουμε έναν τελικό σε αυτό το γήπεδο. Δεν τα καταφέραμε. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα το είχαμε καταφέρει. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε».

Media

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούνιος 2014 22:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep