Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Το έχασαν το στοίχημα»

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλά για την κλήση σε απολογία για το φερόμενο ως ύποπτο ματς με τη Δόξα.

Στο www.flnews.gr τοποθετήθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά την κλήση σε απολογία για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, που κρίθηκε ύποπτο. Ο πρόεδρος του Πιερικού τονίζει ότι τα χρήματα που τοποθετήθηκαν για το συγκεκριμένο στοίχημα χάθηκαν, ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα της Κατερίνης θα δικαιωθεί πανηγυρικά.

Αναλυτικά: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα δικαιοδοτικά όργανα. Πανηγυρικά θα αποδειχθεί ότι ο αγώνας ήταν πεντακάθαρος, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, που με θέληση και ψυχή διεκδίκησαν το αποτέλεσμα του αγώνα, από τον οποίο θα κρινόταν η τύχη τους στην κατηγορία. Στις λεπτομέρειες νίκησε ο Πιερικός, σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι.Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα δικαιοδοτικά όργανα. Πανηγυρικά θα αποδειχθεί ότι ο αγώνας ήταν πεντακάθαρος.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε πέναλτι. Εμείς τη νίκη την πήραμε στο 89', αφού πρώτα ο δικός μας τερματοφύλακας αποσόβησε σίγουρα γκολ με τεράστιες αποκρούσεις. Νομίζω ότι παραφράζοντας τη ρήση ''κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας'', δεν μπορεί να καλούνται ιστορικά σωματεία να απολογηθούν για ύποπτο παιχνίδι με βάση ότι κάποιοι έπαιξαν χρήματα και μάλιστα τα έχασαν, όπως γράφει η κλήση που μας επιδόθηκε. 

Δεν μπορεί να καλούνται ιστορικά σωματεία να απολογηθούν για ύποπτο παιχνίδι με βάση ότι κάποιοι έπαιξαν χρήματα και μάλιστα τα έχασαν.Τρομάζω σκεφτόμενος τι θα μπορούσε να συμβεί εάν είχαν κερδίσει τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν. Αυτό δεν είναι ανεχτό, δεν μπορεί να συνεχιστεί και πρέπει να γίνει ανοικτή δημόσια κουβέντα για το πώς πρέπει να προστατευτεί το κύρος και η φήμη μιας ομάδας από τις ανυπόστατες καταγγελίες των στοιχηματικών εταιρειών που γίνονται βάσει του τζίρου που συγκεντρώνεται μετά από κάθε αγώνα. Έχουμε μέλλον για αυτά. Προς το παρόν προσβλέπουμε σε αθώωση από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου και έχουμε την πλήρη πεποίθηση και εμπιστοσύνη ότι όλα θα πάνε καλά».

Last modified onΤετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep