Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Πέφτω από τα σύννεφα»

Ο Λάκης Καραογλανίδης διέψευσε κατηγορηματικά ότι η Αναγέννηση Γιαννιτσών έχει πλαστή ενημερότητα.

Παρέμβαση στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ έκανε ο μεγαλομέτοχος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Λάκης Καραογλανίδης και διέψευσε κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ είχε πλαστή ενημερότητα. Μάλιστα, απείλησε με μηνύσεις και δήλωσε:

«Από πού βγήκε αυτό κύριε Θωμαΐδη; Πώς δεν έχει ενημερώσει κανείς την Αναγέννηση Γιαννιτσών; Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να ισχύει αυτό. Μήπως κάνετε λάθος το όνομα; Είναι ψευδέστατο αυτό. Εγώ κάθε μέρα είμαι στην εφορία Γιαννιτσών για προσωπικές δουλείες. Πάρτε το πίσω, γιατί θα κάνω μήνυση. Μην μας σπιλώνετε. Ποια οικονομική αστυνομία μου λέτε; Δεν υπάρχει ούτε μία δίωξη».

Σε εκείνο το σημείο ο Θωμαΐδης είπε στον Καραογλανίδη: «Να κάνετε μήνυση. Αυτά όχι σε μας», με τον πρόεδρο της ομάδας της Πέλλα να απαντά: «Ούτε σε μας κύριε Θωμαΐδη. Πώς ήρθαν στα χέρια σας αυτά και εμείς δεν είμαστε ενήμεροι; Ποτέ δεν έχουμε δώσει δικαίωμα, είμαστε καθαροί». Τότε, ο παρουσιαστής ρώτησε αν η Αναγέννηση είχε πέρυσι ύποπτα ματς, με τον Καραογλανίδη να γίνεται έξαλλος και να απαντά: «Αν είναι δυνατόν. Αθωωθήκαμε. Μην τα λέτε αυτά στον αέρα. Βεβαίως δεν έχουμε πλαστή. Πώς μας διαβεβαιώνετε ότι έχουμε πλαστή ενημερότητα; Δεν θα με καλούσαν; Εσείς απαξιώνετε τους θεσμούς. Πληρώνω πάντα και έχω κάνει τις ρυθμίσεις».

Last modified onΤρίτη, 01 Απρίλιος 2014 02:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep