Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Μπάστα, όχι μπάσταρδε...»

Η απολογία του Τζιανλούκα Κολονέλο για εξύβριση αντίπαλου ποδοσφαιριστή και της Ζακύνθου για το ματς με την Κέρκυρα.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (18/03) ο τεχνικός της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο Ιταλός τεχνικός είχε κληθεί σε απολογία, γιατί βάσει του φύλλου αγώνα Τύρναβος - Ζάκυνθος είχε αποκαλέσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή... «μπάσταρδε»!

Το flnews.gr ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση της υπόθεσης και σας παρουσιάζει την απολογία του Κολονέλο...

Τη μετάφραση έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Γούναρης, με τον Κολονέλο να τονίζει: «Είπα στον ποδοσφαιριστή του μπάστα, που σημαίνει στα ιταλικά σταμάτα, όχι μπάσταρδε. Ποτέ δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα στο πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής μου είχε κάνει τρεις φορές το ίδιο λάθος και του φώναξα «μπάστα». Ο διαιτητής ήταν μακριά και προφανώς θεώρησε ότι έβρισα αντίπαλο παίκτη».

Ο δικαστής αφού τον ρώτησε την ετοιμολογία της λέξης μπάστα στα ιταλικά, ζήτησε από τον τεχνικό της Ζακύνθου να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον, αν και όπως είπε: «Ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα αναφέρει ότι βρίσατε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και τον αποκαλέσατε μπάσταρδο».

Κοντονής: «Προσπάθησα να τους χωρίσω»

Η Ζάκυνθος απολογήθηκε και για τα επεισόδια που έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Νίκος Κοντονής υποστήριξε ότι η ένταση ξεκίνησε έπειτα από μη τήρηση του Fair Play από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον νομικό, Αργύρη Λίβα να αναφέρει ότι ο Κοντόνης προσπάθησε να χωρίσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

«Η ΠΑΕ κατηγορείται ότι φίλαθλος χτύπησε με γροθιά στην πλάτη τον διαιτητή», συμπλήρωσε ο δικαστής, με τους νησιώτες να υποστηρίζουν ότι δέχτηκε σπρώξιμο και όχι χτύπημα. «Ο παρατηρητής αναφέρει ότι η Ζάκυνθος έκανε ό,τι μπορούσε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα», είπε ο Λίβας, με τον δικαστή να λέει: «Βλέπω εδώ γίνεται αναφορά για ρίψη μπουκαλιών, ποτηριών... Ζωηρή η Ζάκυνθος».

Last modified onΤρίτη, 18 Μάρτιος 2014 11:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep