Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Στα αποδυτήρια ο Μπέος»

Ο αντιπρόεδρος της Επισκοπής, Νίκος Βουτσίδης κατήγγειλε την παρουσία του Μπέου στα αποδυτήρια του ΕΑΚ.

Παρέμβαση στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ έκανε ο αντιπρόεδρος της Επισκοπής, Νίκος Βουτσίδης σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Ρεθύμνου για τη φιλοξενία στον αγώνα με τον Ολύμπιακό Βόλου. «Εμείς σαν Επισκοπή έχουμε από την αρχή έναν στόχο. Ήθος, τιμή, φιλοξενία και σεβασμό», είπε αρχικά και συνέχισε: «'Όσοι ήρθαν στο γήπεδό μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εμείς από άλλες έδρες. Αν και στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μία νίκη χάρη σε πέναλτι που μας το μετέτρεψαν σε επιθετικό φάουλ, έφυγαν σαν κύριοι.

Στο γήπεδο εγώ δεν ήμουν, όμως με πήραν τηλέφωνο τα μέλη του τεχνικού τιμ και μου είπαν ότι τους έβριζαν και τους έσπρωχναν ο κύριος Μπέος με ανθρώπους του έξω από τα αποδυτήρια. Αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν τα μέλη του τιμ. Μάλιστα, ο πρόεδρός μας καλούσε στο τηλέφωνο τον κύριο Μπέο, αλλά δεν απαντούσε. Έτσι, επικοινωνήσαμε με τον κύριο Καραγιάννη και τον ευχαριστούμε».

Σε ερώτηση, γιατί ο πρόεδρος της Επισκοπής καλούσε στο τηλέφωνο τον Μπέο και αν πράγματι ήταν στα αποδυτήρια παρά τον ισόβιο αποκλεισμό, ο Βουτσίδης είπε: «Φοβήθηκε με αυτά που μας είπαν και τον καλούσαν. Με πήρε και ο γενικός αρχηγός και ο προπονητή μας. Ήταν στα αποδυτήρια».

Last modified onΤρίτη, 18 Μάρτιος 2014 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep