Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύο μήνες εκτός ο Μπάμπα!

Πλήγμα δέχτηκε ο Ηρακλής με τον τραυματισμό του Μπίνο Μπάμπα.

Άσχημα ήταν τα μαντάτα σε ό,τι αφορά στον τραυματισμό του Μπίνο Μπάμπα στον αγώνα της Κυριακής (16/03) με τον Αιγινιακό. Ο μέσος του Ηρακλή υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ρήξη έξω μηνίσκου και ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δύο μήνες, δηλαδή θα χάσει το υπόλοιπο των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ρήξη έξω μηνίσκου θα αποκατασταθεί χειρουργικά, με επέμβαση, που προγραμματίζει εντός των ημερών ο κ. Μανώλογλου, ενώ η ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου θα αντιμετωπισθεί συντηρητικά, με το κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα.

Η διαμοφωθείσα κατάσταση προδίδει ότι η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, στην πιο κρίσιμη φάση για τις αγωνιστικές επιδιώξεις της ομάδας».

Σχετικά με τον Τάι, ο Βραζιλάνος υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. «Θα ακολουθήσει μια απολύτως εξειδικευμένη θεραπευτική διαδικασία, με αυτόλογους παράγοντες αίματος και στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επούλωση του τραύματος».

Τη Δευτέρα (17/03) ο Γκιγέρμο Όγιος έδωσε ρεπό και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη (18/03) για τον αγώνα της Κυριακής (23/03) με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Last modified onΔευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep