Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ίσως αλλάξουν τα πράγματα»

Ο τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας, Δήμος Ρόκας, στάθηκε στο λάθος της αλλαγής της Καλλιθέας και τα νέα δεδομένα που μπορεί να προκύψουν.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Δυτικής Αττικής μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την κατάθεση ψυχής παρά την ισοπαλία (1-1) με την Καλλιθέα και υπογράμμισε ότι για τον Αστέρα Μαγούλας μένουν ακόμη δύο «τελικοί»: «Καταρχήν ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος. Για εμάς το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους. Αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στην Καλλιθέα για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο που είχε έρθει να μας κερδίσει. Καταφέραμε και πήραμε προβάδισμα στο σκορ, αλλά δεν το κρατήσαμε. Από μια στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ. Μετά την ισοφάριση είναι λογικό να ανοίξει το παιχνίδι.

Η Καλλιθέα έκανε κάποιες ευκαιρίες ρισκάραμε, ήταν φυσιολογικό. Έχουμε ακόμα δύο τελικούς, θα παλέψουμε και τους δύο με νύχια και με δόντια. Θέλω επίσης να τονίσω ότι ένα λάθος που έκανε στην αλλαγή η ομάδα της Καλλιθέας, ίσως αλλάξει κάποια πράγματα στην πορεία. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα και καλή συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 20:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep