Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρωτευουσιάνοι για 4 μέρες

Παίζει με Ηρακλή Ψαχνών και μετά με Προοδευτική η Αναγέννηση Γιαννιτσών.

 

Αναχωρούν την Παρασκευή (18/11) για την Αθήνα οι παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών, όπου και θα παραμείνουν για ένα τετραήμερο. Το Σάββατο (19/11) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον Ηρακλή στα Ψαχνά για το πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Αθήνα, αφού την Τρίτη (22/11) θα γίνει ο αγώνας Κυπέλλου με την Προοδευτική. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Πέλλας θα έχει παίξει τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ επίσημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της ακόμα δεν έχει δώσει.

 

Αυτό βέβαια ευνοεί κατά κάποιο τρόπο την Αναγέννηση, αφού οι εργασίες με την τοποθέτηση 500 έξτρα θέσεων συνεχίζονται κανονικά, οι οποίες εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμες στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Στο πρόγραμμα της διοίκησης είναι να τοποθετηθούν άλλα 2000 πλαστικά καθίσματα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι βελτιωτικές ενέργειες έγιναν και στις τουαλέτες, όπως και στα κάγκελα για την κερκίδα των φιλοξενούμενων.

 

Εκείνο που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά έχει παγώσει, είναι τα έργα στους προβολείς του γηπέδου. Η ανάγκη για προβολείς είναι μεγάλη, αφού στους αγώνες της στη Football League η Αναγέννηση Γιαννιτσών θα χρειαστεί προβολείς για νυχτερινούς αγώνες λόγω τηλεοπτικών υποχρεώσεων. Το Σάββατο (19/11) η ομάδα θα έχει τη συμπαράσταση οπαδών της στα Ψαχνά,αφού ένα λεωφορείο με οπαδούς θα κάνει το ταξίδι μέχρι τη Χαλκίδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep