Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παράδειγμα ο Κωνσταντινίδης»

Το εγκώμιο του Σωτήρη Κωνσταντινίδη έπλεξε ο Μάκης Κατσαβάκης. Κλεισμένος ο Μπαργκά.

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος του Απόλλωνα: «Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Η Καλαμαριά μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε καλό πρέσινγκ στα δύο άκρα της. Εμείς αξιοποιήσαμε σήμερα τις κάθετες πάσες, είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και νομίζω ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση.

Στο δοκάρι που είχαμε μετά το γρήγορο γκολ που πετύχαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και δεύτερο γκολ και όπως είδαμε στη συνέχεια δεχθήκαμε γρήγορα την ισοφάριση. Ο Απόλλων προσπάθησε με κάθετες πάσες στην πλάτη μας να μας απειλήσει. Πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και ιδιαίτερα στον Σωτήρη Κωνσταντινίδη ο οποίος ήταν κλινήρης τις προηγούμενες μέρες και παρ’ όλα αυτά αγωνίστηκε και θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Ο στόχος μας ήταν από την αρχή μια γρήγορη παραμονή αλλά δόξα τω Θεό είμαστε αρκετά καλά αν αναλογιστεί κανείς πως είμαστε μαζί με ομάδες που έχουν ψηλότερο μπάτζετ από μας».

Για τις μεταγραφές, επιβεβαίωσε ότι είναι κλεισμένος ο Μπαργκά: «Έχουμε αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή. Θέλουμε σίγουρα ενίσχυση στην επίθεση με 1-2 παίκτες γιατί έχουμε 7 οριακές κάρτες και θα χρειαστούμε αντικαταστάτες».

Ο Κώστας Μερεσιώτης δήλωσε: ««Μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα, επιστρέψαμε στις νίκες. Αν και δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, καταφέραμε να σκοράρουμε. Από αδράνεια δεχθήκαμε την ισοφάριση και από φανταστική ενέργεια του Κωνσταντινίδη πετύχαμε το δεύτερο γκολ. Ανταπεξήλθαμε πολύ καλά και μετά την αποβολή».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΔευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep