Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΑΟΧ

Σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι συμμετείχε ο ΑΟΧ.

Η χανιώτικη ομάδα συμμετείχε σε φιλανθρωπικό ματς που έλαβε χώρα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων την Τετάρτη (18/12), όπου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και υλικά αγαθά για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Ο τεχνικός των «μπλε», Μουράτ Σεροπιάν, κάθισε στον πάγκο της μικτής ομάδας δημοσιογράφων Χανίων Ρεθύμνου, ενώ με την εν λόγω ομάδα αγωνίσθηκαν ο Γιάννης Μπακόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων) και ένας εκ των τριών αρχηγών, ο Βασίλης Γωνιωτάκης. Πριν το ματς ο αρχηγός του ΑΟΧ, Ντίνος Πάγκαλος, έφερε τρόφιμα που αγοράστηκαν με χρήματα από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το πρωί της Παρασκευή (20/12) «υπάρχει προγραμματισμένη επίσκεψη στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Αγ. Γεώργιος από αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και στην οποία θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά, ενώ το απόγευμα στις 19:00 επίσης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μας θα επισκεφτεί το 19ο Δημοτικό σχολείο όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να γνωρίσουν αλλά και να συνομιλήσουν από κοντά με τους παίκτες του Α.Ο.Χανιά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

Last modified onΠέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2013 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep