Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

Ο Γιάννης Γκοτσούλιας μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα του Παναιγιάλειου στο πρωτάθλημα.

Ο Πατρινός μέσος, ο οποίος σημείωσε το γκολ των «μελανόλευκων» στο χθεσινό (4/11) ισόπαλο (1-1) παιχνίδι με τον ΑΟΧ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Αχαΐας «Match» αναφέρθηκε στο δυνατό σημείο της ομάδας, στον προπονητή Νίκο Κουρμπανά και το φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα. Πως χαρακτηρίζεις το ξεκίνημα και πιο είναι το «κλειδί» της επιτυχίας;

«Το ξεκίνημα που έχουμε κάνει είναι πάρα πολύ καλό. Το «κλειδί» της επιτυχίας είναι ότι το πιστεύουμε στις δυνατότητες μας εμείς οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση».

Το φετινό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Συμφωνείς;

«Σίγουρα είναι ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αγωνιστική χαλάρωση. Υπάρχουν βέβαια 6-7 ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την είσοδό τους στα μπαράζ».

Ο Παναιγιάλειος έχει πλειάδα καλών παικτών και το μεγαλύτερο μέρος του προέρχεται από την Πάτρα. Θεωρείς ότι η Παναχαϊκή «αδίκησε» αρκετούς από εσάς ;

«Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι παίκτες νομίζουν έτσι. Εμένα προσωπικά δε μ’ ενδιαφέρει αν αδικήθηκα ή όχι. Είμαι σε μια ομάδα που με πίστεψε και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ποιο είναι το δυνατό και ποιο το αδύνατο σημείο του φετινού Παναιγιαλείου;

«Το δυνατό μας σημείο είναι ότι παίζει ο ένας για τον άλλον. Προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο δυνατό της ομάδας. Το αδύνατο σημείο ως ένα βαθμό είναι το σύνολο των παικτών δεν έχει την πολύ μεγάλη εμπειρία, εκτός από κάποια παιδιά που είναι χρόνια σ’ αυτές της κατηγορίες».

Νίκος Κουρμπανάς. Ποια η άποψή σου για τον προπονητή της ομάδας;

«Πιστεύω είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές σε αυτές της κατηγορίες. Είναι ένας άνθρωπος που έχει συμβάλει τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα εκεί που έχει φτάσει…»

Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας που σας στηρίζει τόσο πολύ φέτος;

«Ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της ομάδας που είναι η καλύτερη διοίκηση που έχει περάσει από τον Παναιγιάλειο».

Last modified onΤρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep