Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είναι δύσκολο ματς»

Ο Άγγελος Διγκόζης θα περιμένει μέχρι την τελευταία προπόνηση τον Κώστα Κουρτεσιώτη. Ο Άγγελος Διγκόζης θα περιμένει μέχρι την τελευταία προπόνηση τον Κώστα Κουρτεσιώτη.

Ο Άγγελος Διγκόζης μίλησε για τις δυνατότητες του Απόλλωνα, τα διπλά που έχει πάρει μακριά από την έδρα του, αλλά και τον Τύρναβο που θα κάνει το παιχνίδι του.

Στις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα μίλησε ο τεχνικός της ομάδας του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης. Τόνισε πως ο αντίπαλός τους έχει δείξει τις δυνατότητές του με νίκες μακριά από την έδρα του και φυσικά είναι αρκετά επικίνδυνος. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Τύρναβος μέχρι τώρα μετρά το απόλυτο στην έδρα του, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και χωρίς να δεχθεί γκολ.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Κώστας Κουρτσεσιώτης νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και θα φανεί στην τελευταία προπόνηση αν θα καταφέρει να είναι στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη. Αντίθετα, οι Σκούπρας και Ντατίδης ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα και θα είναι στα πλάνα του για το ματς με τον Απόλλωνα.

Last modified onΣάββατο, 02 Νοέμβριος 2013 00:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep