Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Με Γιαξή στη Ζάκυνθο

Ετοιμοπόλεμος δηλώνει ο Παναγιώτης Γιαξής, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Βατανιακού.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κατερίνης δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη σημερινή (1/11) προπόνηση και τέθηκε στα πλάνα του Σάκη Παπαβασιλείου για τον κυριακάτικο (3/11) αγώνα στην Ζάκυνθο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Ο τεχνικός του Βατανιακού θα αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει ή όχι.

Η αποστολή αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (1/11) στις 08.30 για τη Ζάκυνθο. Αυτήν αποτελούν οι: Βλάχος, Κουδουνάς, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Γιαλαμίδης, Γιαπιτζής, Χαρίσης, Νταντάμης, Ποτουρίδης, Γιαξής, Λαζαρίδης, Κουλίδης, Καθάριος, Μπουζούκης, Γιαννούλης, Κυπαρίσσης, Ζαγοριανός, Φουλίδης, Κατσαρός, Μίλιεβιτς. Εκτός αυτής έμεινε ο Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι άρρωστος.

Ο τεχνικός του Βατανιακού, Σάκης Παπαβασιλείου, με δήλωσή του στο flnews σχολίασε για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο: «Δουλέψαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε καλούς ρυθμούς. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα πρέπει στο κυριακάτικο παιχνίδι να δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, να βγάλουμε το ίδιο πάθος. Για εμένα είναι ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία, διότι πρόκειται για αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με τον Βατανιακό. Αν και εφόσον θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έχει διπλή σημασία. Όποιοι παίξουν, θα καλύψουν επάξια τα κενά όσων θα λείψουν».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Νοέμβριος 2013 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep