Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκότωσε τον «φονέα» (7-0)

Ο Φωστήρας υπέκυψε ολοκληρωτικά στην ανωτερότητα του Ατρόμητου και ηττήθηκε με 7-0.

Σκούρα τα βρήκε ο Φωστήρας στο Περιστέρι. Η ομάδα του Ταύρου δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Ατρόμητο να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο και το 7-0 τα λέει όλα. Η αρχή έγινε στο 6', όταν ο Καραγκούνης πραγματοποίησε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, έσπασε στον Γεωργίου, ο οποίος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Το 2-0 για τον Ατρόμητο ήρθε στο 16ο λεπτό. Ο Καραγκούνης εκ νέου από πλάγια θέση έδωσε στον Καραμάνο, ο οποίος γύρισε το κορμί του, σούταρε και σκόραρε. Στο 30' ο Καραμάνος σούταρε, ο Καραγκούνης πήρε το ριμπάουντ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 32' ο Καμπάσης έκανε χέρι και δεν δόθηκε πέναλτι, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Κάργας με αυτογκόλ έκανε το 4-0 για τον Ατρόμητο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 5-0. Ο Καραγκούνης στο 40' με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, αλλά στο 41' ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι τράβηξαν χειρόφρενο, αλλά σημείωσαν ακόμα δύο γκολ. Στο 63' ο Καραγκούνης έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Καραμάνο, έκανε την κούρσα, εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ με το δεξί πόδι και έκανε το 6-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο ταυλαρίδης με κεφαλιά, έστω και αν μεσολάβησαν κόντρες μέχρι να καταλήξει στα δίχτυα η μπάλα.

Στον Φωστήρα πρέπει γρήγορα να ξεχάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Παράσχος): Τζενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Ιγκλέσιας (46' Μπάλλας), Καραγκούνης (68' Μπρίτο), Γεωργίου, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο, Καραμάνος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζ. Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Τασουλής (46' Γιαννούλης), Καμπάσης, Κάργας, Τεγούσης (46' Κουσουρής), Κόντι, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Μακρίδης, Γιόνδης (71' Σεχολάρι), Κιμανί.

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 23:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep