Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συμφωνία με την «Ιατρική Διάγνωση»

Ο Αχαρναϊκός απέκτησε χορηγό την «Ιατρική Διάγνωση Αχαρναί».

Στην «Ιατρική Διάγνώση Αχαρναί» απευθύνθηκε ο Αχαρναϊκός για την ιατρική κάλυψη των αθλητών του και, μάλιστα, η συγκεκριμένη επιχείρηση ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» και θα είναι χορηγός της την προσεχή σεζόν. Έτσι, εκτός από τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, θα προσφέρει κάθε επιπλέον απεικονιστική εξέταση που θα απαιτηθεί κατά τη διάρκεια της περιόδο και προληπτικό έλεγχο της υγείας ΟΛΩΝ των παιδιών των Ακαδημιών του Αχαρναϊκού.

Σχετικά με τη χορηγία αυτή ο πρόεδρος, Γιώργος Μωυσιάδης δήλωσε: «Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη ζωής για όλους και ιδιαιτέρως για τους νέους και τα παιδιά. Μέσα από την άθληση, τα παιδιά διδάσκονται έναν τρόπο ζωής που θα τους προσφέρει υγεία και ευζωία. Ταυτόχρονα, μέσα από τη χορηγία της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της Πρόληψης στην Υγεία που αποτελεί την μόνη υπεύθυνη οδό που μπορεί να τα προφυλάξει από μια πληθώρα ενδεχόμενων κινδύνων που συνοδεύουν την άθληση.

Η χορηγία της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των φορέων της, και τη στράτευσή τους στον στόχο της εμπέδωσης της αξίας της Πρόληψης στον γενικότερο πληθυσμό. Αθόρυβα και συστηματικά υλοποιεί σημαντικότατες ενέργειες προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο για τις οποίες και δημόσια την ευχαριστούμε».

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 02:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep