Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούτσης: «Ρώσικη ρουλέτα»

Σε ρώσικη ρουλέτα μετατράπηκε στα τελευταία λεπτά το ισόπαλο (2-2) παιχνίδι του Φωκικού με την Καλλιθέα σύμφωνα με τον Γιώργο Κούτση.

Ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας δήλωσε ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενδεικτικό της ποιότητας των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγκαστική αλλαγή του Σιμονιάν:

«Σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Μόνο και μόνο όταν μπαίνουν τέσσερα γκολ, αντιλαμβανόμαστε ότι από πλευράς ποιότητας και οι δυο ομάδες, έδειξαν τις αρετές τους. Όσο αφορά το πρώτο ημίχρονο, πήγαμε αρκετά καλά, ελέγξαμε το ρυθμό. Θα μπορούσε το παιχνίδι να ήταν τουλάχιστον 2 ή 3-0. Το καταφέραμε στο τέλος του α' ημιχρόνου και μπήκαμε μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο β' ημίχρονο πετύχαμε σχετικά γρήγορα το δεύτερο γκολ και ενώ θα περίμενε κανείς να κάνουμε το 3-0 και να τελειώσει εκεί το παιχνίδι, παίρνοντας τους 3 βαθμούς, παρ' όλα αυτά μας ισοφάρισε ο αντίπαλος. Και όχι μόνο αυτό. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε "ρώσιικη ρουλέτα". Θα μπορούσαμε να το χάσουμε, θα μπορούσαμε και να το κερδίσουμε.

Θέλω να σταθώ στην αναγκαστική αλλαγή του Σιμονιάν. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναπληρώσουμε μία ηγετική μορφή, όπως είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Το λέω αυτό όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και για την εμπειρία του. Είμαστε νέα ομάδα και θεωρώ ότι αυτό το πληρώνουμε. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το σκορ.

Μια πιο έμπειρη ομάδα θα τελείωνε εκεί το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών. Πραγματικά είναι κρίμα, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρό να μην πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Να ευχηθώ ότι καλύτερο στην Καλλιθέα και στο φίλο μου τον Κριστόφ».

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 22:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep