Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιπέτεια για τρεις στον Φωκικό!

Περιπέτεια με την Αστυνομία είχαν ποδοσφαιριστές του Φωκικού.

Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες στον Φωκικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr! Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές Ράντι, Ομάρ και Λανζάλο κρατήθηκαν από την Αστυνομία εξαιτίας οφειλής ύψους 2.000 ευρώ στο ξενοδοχείο!

Όταν οι τρεις ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο ξενοδοχείο από τον αγώνα με την Καλλιθέα, ο Λανζάνο ζήτησε το διαβατήριό του για να μετακομίσει σε σπίτι που του είχε βρει η ΠΑΕ. Αυτό, όμως ο ιδιοκτήτης δεν του το παρέδιδε, γιατί υπήρχε χρέος από τη διαμονή του. Τελικά, κλήθηκε η Αστυνομία λόγω παρεξήγησης όπως ανέφεραν από τον Φωκικό. Μάλιστα, υποστήριξαν ότι ο ξενοδόχος την κάλεσε, γιατί όταν οι παίκτες του ζήτησαν να καλέσει τον γενικό αρχηγό (Πόλυς Φαγόπουλος) και εκείνος κατάλαβε...police!

Το συμβάν έληξε όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου μετέβη στο σημείο και πλήρωσε μέρος της οφειλής. Σημειώνεται ότι το συμβάν επιβεβαιώθηκε από τους ποδοσφαιριστές του Φωκικού, οι οποίοι αρχικά προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τις πρεσβείες των χωρών τους, γιατί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν κάποιον από την ομάδα.

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep