Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δικαίωμα στο όνειρο»

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου μίλησε για στόχο τετράδας.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Φωκικού στα Μέγαρα με αντίπαλο τον Βύζαντα που βρήκε την ομάδα της Άμφισσας νικήτρια (3-0), ο πρόεδρος, Σίμος Παπαδημητρίου μίλησε για τετράδα και προανήγγειλε μία ακόμα μεταγραφή από την ισπανική αγορά. Συγκεκριμένα, στην κάμερα του «Megaratv.gr» ανέφερε: «Η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή και ελπίζω να χαροποίησε τους οπαδούς μας στην Άμφισσα. Με την απόκτηση των δύο νέων παικτών η ομάδα θα δυναμώσει περισσότερο.

Επιπλέον, την Κυριακή (01/09) θα ανακοινώσουμε την απόκτηση κι ενός Ισπανού, ο οποίος παίζει 10άρι και αγωνιζόταν στην Οσασούνα. Αισιοδοξώ ότι με τη σκληρή δουλειά θα είμαστε σε θέση να κάνουμε φέτος κάτι καλό, μια αξιόλογη πορεία. Με το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος κάθε ομάδα δικαιούται να ονειρεύεται την 4άδα, όμως για το θέμα των στόχων του Φωκικού για τη νέα χρονιά θα μιλήσω αναλυτικότερα σε περίπου 10 μέρες».

Ο τεχνικός, Γιώργος Κούτσης δήλωσε: «Δουλεύουμε, δοκιμάζουμε πράγματα και προχωράμε για να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει».

Last modified onΚυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2013 00:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep