Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάτησε Μπάνσκο ο Ηρακλής

Η αποστολή του Γηραιού έφτασε στη Βουλγαρία, όπου επί 13 μέρες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στη 13.00 το μεσημέρι αφίχθη η αποστολή του Ηρακλή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, ύστερα από ταξίδι τριών ωρών. Εκεί ο Σίνισα Γκόγκιτς θα επιδιώξει να χτίσει τον Γηραιό της νέας σεζόν, με σκοπό στο τέλος της σεζόν να έχει επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Παληγεώργος, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Αγρινιώτης μέσος συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους. Σημειώνεται ότι στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των Θεσσαλονικέων βρίσκεται και αυτή του Πιερικού. Στις 4 Αυγούστου ο Ηρακλής θα δώσει φιλικό με τους Κατερινιώτες, ενώ στις 7 θα παίξει με την τοπική ομάδα του Μπάνσκο. Στις 11 του μήνα θα γίνει το φιλικό με τη Σιμιτζλί, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ, στο μεταξύ, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι προπονητής της ομάδας Νέων ανέλαβε ο Λευτέρης Τσακίρης. Η πρώτη συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα και ώρα 18.00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιούλιος 2013 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep