Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και τυπικά Ρεκλείτης, Ραχίμ

Ο Παναιγιάλειος επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Ρεκλείτη και τον Αμπντέλ Ραχίμ.

Την απόκτηση των Βαγγέλη Ρεκλείτη και Αμπντέλ Ραχήμ ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/7) ο Παναιγιάλειος. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Με δύο νέα πρόσωπα έγινε η χθεσινή (30/7) απογευματινή προπόνηση τού Παναιγιαλείου στα Καλάβρυτα, αφού στην αποστολή ενσωματώθηκαν ο Βαγγέλης Ρεκλείτης και ο Αλέξανδρος Αμπντέλ Ραχήμ, φθάνοντας το «μελανόλευκο» ρόστερ σε 24 ποδοσφαιριστές.
Οι δύο παίκτες υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους (μονοετές ο πρώτος και διετές ο δεύτερος) χθες το μεσημέρι και αμέσως μετά βρέθηκαν στην ορεινή πόλη τής Αχαΐας, στο προπονητικό κέντρο της οποίας «χτίζεται» ο νέος ΠΓΣ.
Ο 20χρονος (γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1993) Ραχήμ είναι επιθετικός και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα πέρυσι από τον Ολυμπιακό Λαυρίου (Δ΄ Εθνική) πριν μεταπηδήσει τους τελευταίους μήνες τής αγωνιστικής περιόδου στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 11 ματς πετυχαίνοντας 5 τέρματα.


Ο 24χρονος (γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1989) Βαγγέλης Ρεκλείτης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από την Παναχαϊκή, ενώ στις αρχές τής περσινής περιόδου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Βύζαντα Μεγάρων (Β΄ Εθνική). Νωρίτερα, και συγκεκριμένα τις σαιζόν 2010-2012 αγωνίστηκε στον Πανθρακικό (Β΄ Εθνική), ενώ τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα πραγματοποίησε με την ομάδα τής Κορίνθου, όπου και παρέμεινε από το 2006 μέχρι και το 2010».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep