Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παρακαταθήκη για το μέλλον»

Από την παρουσίαση της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών για την σεζόν 2013-14. Στην φωτογραφία είναι οι Τζανής, Στουρνάρας, Κοιλιάρας, Παλαιολόγος και Πατσατζόγλου. Από την παρουσίαση της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών για την σεζόν 2013-14. Στην φωτογραφία είναι οι Τζανής, Στουρνάρας, Κοιλιάρας, Παλαιολόγος και Πατσατζόγλου.

Η παρουσίαση του Ηρακλή Ψαχνών έγινε την Τρίτη το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών, με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα και μηνύματα για την γενικότερη προσπάθεια της ομάδας της Εύβοιας να χτίσει το μέλλον.

«Ο Ηρακλής Ψαχνών τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μια ανοδική πορεία με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική περίοδο κατά την οποία τερμάτισε στην 10η θέση του πρωταθλήματος της Football League, κάτι που αποτελεί κορυφαία στιγμή της 77χρονης ιστορίας του. Το όραμα του προέδρου Γιώργου Στούπα και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ είναι να συνεχίσουμε ενωμένοι την ανοδική μας πορεία, να στηρίξουμε αξίες και ιδέες προκειμένου να στήσουμε ένα περιβάλλον αθλητικού περιεχομένου το οποίο θα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές»

Με στόχο τα σταθερά βήματα προς τα πάνω σε συνδυασμό με τις γερές βάσεις ξεκινά την σεζόν ο Ηρακλής Ψαχνών. Σε μια εκδήλωση που έγινε στο χώρο του γηπέδου της ομάδας παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Το μήνυμα για τους στόχους της ομάδας μετέφερε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Γιώργος Σιδέρης, ο οποίος παρουσίασε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν.

«Ο Ηρακλής Ψαχνών τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μια ανοδική πορεία με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική περίοδο κατά την οποία τερμάτισε στην 10η θέση του πρωταθλήματος της Football League, κάτι που αποτελεί κορυφαία στιγμή της 77χρονης ιστορίας του. Το όραμα του προέδρου Γιώργου Στούπα και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ είναι να συνεχίσουμε ενωμένοι την ανοδική μας πορεία, να στηρίξουμε αξίες και ιδέες προκειμένου να στήσουμε ένα περιβάλλον αθλητικού περιεχομένου το οποίο θα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές».

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep