Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν ανταποκρίνονται…»

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Κώστας Τσαλίκης διέψευσε την ονοματολόγια.

Ο Τσαλίκης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis και τόνισε ότι όσα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ για τον Στέλιο Μαραγκό τόνισε πως έχει ήδη κλείσει σε ομάδα της Κύπρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Όσον αφορά στις αρμοδιότητές του, είπε:

«Θα είναι πάνω-κάτω θα είναι οι ίδιες που είχα και στην Καβάλα. Το θέμα των μεταγραφών, η παρουσία στο αγωνιστικό η άμεση συνεργασία με τον προπονητή και η καθημερινότητα της ομάδας. Ουσιαστικά όλος ο σχεδιασμός».

Για την παρουσία του στον Γηραιό σχολίασε: «Ο Ηρακλής ως όνομα είναι μια τεράστια ομάδα. Είναι πρόκληση για εμένα. Σαν όνομα και με την επικοινωνία που είχα με τον κ. Παπαδόπουλο, ήταν αρκετά για να πάρω την απόφασή μου και να συνεχίσω σ' αυτό τον σύλλογο».

Για την κατάσταση που είναι ο Ηρακλής και τον στόχο της ανόδου ως «τρένο» όπως τέθηκε από τον Θόδωρο Παπαδόπουλο είπε:

«Ο Ηρακλής είναι καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό. Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει κάποιον άλλο στόχο. Το είπε και ο ίδιος ο πρόεδρος άλλωστε. Είναι νωρίς για μένα να πω το οτιδήποτε. Μόλις ξεκίνησα, πρόκειται να κάνουμε μια συνάντηση την Τετάρτη και με τον προπονητή τον κ. Γκόγκιτς και από εκεί και πέρα όλα θα μπουν σε μια σειρά όπως τα θέλουμε»,

Σχετικά με την προηγούμενη σεζόν και τη μη κατάκτηση της ανόδου τόνισε:

«Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα σ? αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής νομίζω εκεί που έφτασε ήταν επιτυχία. Όταν χάνεις βέβαια το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα σου και παίζεις την κατηγορία, δε μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία σε καμία περίπτωση. Βρέθηκε στα Play Off το πάλεψε αξιοπρεπώς και όσο μπορούσε. Αυτή η χρονιά όμως τελείωσε και κοιτάμε την καινούρια. Δε μου αρέσει να μένω πίσω. Πρέπει να δούμε τη νέα προσπάθεια εκεί πρέπει να σταθούμε και να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά».

Όσον αφορά στις προσδοκίες κόσμου, την πίεση, κι αν αυτό τον προβληματίζει, απάντησε:

«Είναι λογικό. Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα τόσο μεγαλύτερη είναι και η πίεση προς όσους βρίσκονται σ? αυτή για να πετύχουν. Δεν είναι πρόβλημα, είναι πρόκληση και πρέπει να είναι για όλους. Πρόβλημα και ανησυχία θα ήταν αν δεν υπήρχε πίεση. Καμία ομάδα δε μπορεί να σταθεί χωρίς κόσμο. Είναι ένας κρίκος που δε μπορεί να σπάσει. Η πίεση είναι λογική και γι? αυτό είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε».

Για το πρωτάθλημα και το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση είπε:

«Το περσινό πρωτάθλημα είχε πολλές ιδιορρυθμίες, είχε πολλές ομάδες, φέτος αυτό θα αλλάξει. Είχε πέρσι βαριά ονόματα όπως και φέτος. Κανείς δεν ξέρει πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση. Το βέβαιο είναι πως το περσινό πρωτάθλημα ήταν πιο ενδιαφέρον από ποτέ κι αυτό είναι καλό για όλους».

Όσον αφορά στην ονοματολογία των τελευταίων ημερών δήλωσε:

«Έχει αρχίσει ο προγραμματισμός. Θα μπει από Τετάρτη και μετά σε λειτουργία, σίγουρα μετά τη συνάντηση με τον προπονητή. Υπάρχει λίστα με παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Τα ονόματα που έχουν βγει προς τα έξω δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Ο Μαραγκός πάντως έκλεισε σε ομάδα της Κύπρου. Δεν θα ήθελα να πω ονόματα, δε μου αρέσει να βγαίνουν τα ονόματα. Όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, η ΠΑΕ θα το ανακοινώσει».

Για τους Γκόγκιτς και Παπαδόπουλο τόνισε:

«Με τον Σίνισα δεν έχουμε δουλέψει μαζί. Μόνο ως αντίπαλοι έχουμε βρεθεί. Με τον πρόεδρο υπήρχε η επικοινωνία και όταν ήμασταν αντίπαλοι, έγιναν κι άλλες συναντήσεις και έτσι επήλθε η συμφωνία».

Όσον αφορά στο τι θα παίξει σημαντικότερο ρόλο για τη νέα χρονιά:

«Ο προγραμματισμός είναι το σημαντικότερο για εμάς. Εκεί θα ρίξουμε το βάρος. Εκεί αλλάζεις τις συνθήκες. Εγώ θα έμενα και σε κάτι ακόμα το οποίο μου αρέσει και στηρίζομαι σ? αυτό, είναι η πειθαρχία. Πρώτα πρέπει να γίνει ο προγραμματισμός και να μπουν οι βάσεις και μετά είναι όλα τα υπόλοιπα».

Σχετικά με το αν το οικονομικό είναι καθοριστικό για μια ομάδα ώστε να πρωταγωνιστήσει, ανέφερε:

«Είναι κάτι που σε διευκολύνει σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Σίγουρα χωρίς χρήματα περιορίζεσαι παντού. Όταν είσαι ειλικρινής και από την αρχή έχεις ένα σωστό προγραμματισμό και τα χρήματα που συζητάς με τους ποδοσφαιριστές είναι λογικά και πιστεύεις πως ως εκεί φτάνεις και μπορείς να ανταποκριθείς, μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό. Είναι καλύτερο ίσως αυτό από το να ξεκινάς με νούμερα απλησίαστα και να μη μπορείς να ανταπεξέλθεις στην πορεία της χρονιάς».

Για το αν έχει γίνει κουβέντα για το οικονομικό με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, απάντησε:

«Έχουμε συζητήσει, παίζει ρόλο αυτό, ανάλογα με τις περιπτώσεις. Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή την Τετάρτη για να το αναλύσουμε λίγο περισσότερο από τα όσα έχουμε συζητήσει ήδη με τον πρόεδρο. Τα οικονομικά, τα έσοδα στην κατηγορία δυσκολεύουν και είναι κρίμα γιατί το πρωτάθλημα είναι πιο ενδιαφέρον από τη Super League».

Τέλος όσο για το αν θα ήθελε να πει κάτι στον κόσμο του Ηρακλή, τόνισε:

«Είναι λογική η πίκρα. Αποφεύγω τα πολλά λόγια και τις δηλώσεις. Είναι πολύ νωρίς να απευθυνθώ σ’ αυτό τον κόσμο με την πίκρα που έχει και να πω το οτιδήποτε αν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος γι’ αυτό που θα δημιουργήσουμε. Με τις πράξεις θα ευχαριστηθεί ο κόσμος κι όχι με τα λόγια».

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούλιος 2013 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep