Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτα η παραμονή»

Ο Νίκος Μιχαλάκης μίλησε για τον στόχο της ΑΕΛΚ και τα όνειρά του.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Λέσβου παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sport24» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον στόχο της παραμονής στη Super League και στη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο.

Για το αν η ΑΕΛΚ σκέφτεται κάτι παραπάνω από την παραμονή είπε:

«Όχι, όχι. Μόνο την παραμονή σκεφτόμαστε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε οικονομική δυνατότητα για κάτι παραπάνω. Εγώ έχω εξαντληθεί οικονομικά, έχω δανειστεί από φίλους. Και για να πας ακόμα πιο ψηλά, χρειάζονται περισσότερα λεφτά.

Εμείς πάμε να παραμείνουμε την πρώτη χρονιά. Να φτιάξουμε και το γήπεδό μας. Και με συνέπεια να διαχειριστούμε τα έσοδα της νέας κατηγορίας. Μετά, αν καταφέρουμε και σωθούμε, θα μπορούμε να κοιτάξουμε και κάτι άλλο. Πάντα όμως με την προϋπόθεση να έχουμε παραμείνει ένα νοικοκυρεμένο σωματείο».

Για το πώς ονειρεύεται το ποδόσφαιρο:

«Χωρίς κάγκελα! Θέλω να δημιουργήσω ένα ποδόσφαιρο χωρίς κάγκελα. Δημιουργούμε εδώ στο νησί μια νέα γενιά φιλάθλων. Δεν θέλω τη βία, δεν θέλω την πώρωση, δεν θέλω τον φανατισμό. Μπείτε στη σελίδας μας στο facebook, δείτε φωτογραφίες από τις κερκίδες. Νέοι, μεγάλοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας. Παππούδες, γιαγιάδες, μικρά παιδιά. Αυτή την εικόνα θέλω να βλέπω.

Σε έναν αγώνα είχα δει ένα πανό που έλεγε ''ΑΕΛΚ είσαι καύλα". Έδωσα εντολή να κατέβει αμέσως. Μακρυά από το γήπεδό μας αυτά. Και δεν θέλω να βρίζουν τον αντίπαλο, μόνο να φωνάζουν υπέρ της Καλλονής. Γιατί τον βρίζουν; Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που περιέχει τη νίκη, την ισοπαλία και την ήττα. Ο αντίπαλος έρχεται εδώ για να σε κερδίσει. Λογικό είναι».

Για το αν σκοπεύει να ασχοληθεί χρόνια με το ποδόσφαιρο:

«Θα τελειώσω κάποια στιγμή με το ποδόσφαιρο. Θα παραδώσω τα σκήπτρα. Και τότε θα αποσυρθώ στο χωριό μου. Δεν ήρθα να κερδίσω από το ποδόσφαιρο, δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάιος 2013 15:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep