Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ακόμα δεν κάναμε τίποτα»

Υπόσχεση για νέους… άθλους δίνουν στον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά κρατούν χαμηλούς τόνους.

Η λέξη ρεπό είναι άγνωστη στην ομάδα της Εύβοιας. Από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Βαζάκας η προετοιμασία δεν σταμάτησε παρά μόνο στις γιορτές και το ίδιο συνέβη μετά το «διπλό» στο Αγρίνιο και τη διεύρυνση του αήττητου σερί στις 15 αγωνιστικές. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 2η θέση, αλλά ο Γρεβενιώτης προπονητής στην προπόνηση της Δευτέρας (28/01) ζήτησε χαμηλούς τόνους.

«Τέλος οι πανηγυρισμοί. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα», είπε ο Βαζάκας και θα περιμένει την αποθεραπεία του Μήτση, ο οποίος «κληρονόμησε» αιμάτωμα πάνω από το γόνατο και του Γέσιτς, που αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Τα τυπικά, εξάλλου, απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Άγγελου Σικαλιά στον Ηρακλή Ψαχνών για την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Ζουλιώτης: «Ομάδα με δυναμική»

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Ζουλιώτης δήλωσε σχετικά με το τρίποντο απέναντι στον Παναιτωλικό:«Όταν τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου οι συμπαίκτες μου είχαν μπει στα αποδυτήρια με σκυμμένο το κεφάλι. Αυτό μου έδειξε ότι η ομάδα μου ο Ηρακλής έχει δυναμική. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και γι’ αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε, ξέραμε τα προβλήματα του Παναιτωλικού με την πίεση και τις αντιδράσεις και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε.

Το κάναμε, βγήκαμε καλά στην κόντρα και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε δύο φορές. Είναι μεγάλη νίκη, γιατί όταν ο γηπεδούχος, μία ομάδα σαν τον Παναιτωλικό με κόσμο, καταφέρνει να ισοφαρίσει το ματς και πάλι εμείς το γυρνάμε, δείχνει ότι η ομάδα μας έχει κράμμα και οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Εύχομαι στον Παναιτωλικό, γιατί είμαι από εδώ και ξέρω τη νοοτροπία, να πετύχει το στόχο του και είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχει αυτή η κόντρα σε αυτή την ομάδα γιατί κακά τα ψέμματα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολα και εμείς τα βιώνουμε. Είναι καλό να στηριχθεί αυτή η διοίκηση, χωρίς να θέλω να γλύψω σε εισαγωγικά».

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2013 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep