Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσιώλης: «Ιδανικός ο Ζιώγας»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Σάκης Τσιώλης ευχήθηκε άνοδο στην ΑΕΛ και χαρακτήρισε ιδανικό για το τιμόνι της τον Μιχάλη Ζιώγα.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπου σίγουρα ενδιέφερε και τις δύο ομάδες. Και ειδικά για την ΑΕΛ όπου ζήσαμε στο παρελθόν μεγάλες στιγμές. Βέβαια για εμάς προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Ήταν ένα ματς νευρικό όπου προσπάθησαν και οι δύο να ελέγξουν το ρυθμό μέσα σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή και η αποβολή του Καρντάσιο έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Είχε η ΑΕΛ μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιμπάμπα να πάρει το ματς, αλλά και εμείς είχαμε δύο μεγάλες φάσεις με Ράγιος και Ναβάρο. Αδικείται το παιχνίδι, γιατί δεν είχε γκολ. Τώρα έχουμε το άλλο ματς στις 22 του μηνός στην Τρίπολη. Στο Κύπελλο τίποτα δεν τελειώνει στο πρώτο ματς. Εμείς είχαμε στόχο να βάλουμε ένα γκολ αφού το 0-0 δεν μας δίνει αβαντάζ.

Εύχομαι η ΑΕΛ να συνεχίσει το μαραθώνιο που έχει μπροστά της. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα που την πήγε πίσω η ήττα με τον Εργοτέλη. Χρειάζεται υπομονή και σταθερότητα ώστε να ανέβει. Πρέπει να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκ η ΑΕΛ. Ξέρω ότι ο Μιχάλης Ζιοώγας κάνει μεγάλη προσπάθεια και είναι η ιδανική λύση για την ομάδα διότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Η ΑΕΛ χρειάζεται ένα άνθρωπο που να ξέρει τη ψυχολογία του κόσμου».

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΤετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2012 23:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep