Επιβεβαίωση για Βάντερσον

Το ρεπορτάζ του FL News για την επιστροφή του Βάντερσον στη Δόξα Δράμας επιβεβαιώθηκε.

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι από το Σάββατο (30/01) ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του FL News στις 25 Ιανουαρίουs στις 25 Ιανουαρίου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι και επίσημα ο Κοστα Βιανα Βάντερσον (Costa Viana Wanderson) από σήμερα το πρωί.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής έφτασε αργά το βράδυ στην πόλης της Δράμας και σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο παρουσία του προέδρου Αναστάσιου Καραγιαννίδη ο οποίος και το υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ (φωτο).

Να θυμίσουμε πως ο Βάντερσον επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με τα ασπρόμαυρα χρώματα στην Α εθνική. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Βάντερσον, βέβαια, προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Τελευταία του συμμετοχή είχε καταγραφεί στις 10 Νοεμβρίου 2019 με τη φανέλα της βουλγαρικής Μπερόε. Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί και μένει να φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Σε ό,τι αφορά στο ματς της Κυριακής (31/01, 14.45) με τον Διαγόρα εντός έδρας, εκτός πλάνων έμειναν οι Νιμπά, Κουτσιανικούλης που είναι τραυματίες. Τα δελτία των Βάντερσον, Νασιμέντο δεν έχουν εκδοθεί, όμως γυρνούν στην αποστολή οι Μενσά, Χάμοντ.

Η αποστολή: Ηλιάδης, Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Κόντος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Αγιώτης, Μπολάκης, Βουγιάκλίγια, Αγγελόπουλος, Μενσά, Χάμοντ.

Last modified onΣάββατο, 30 Ιανουάριος 2021 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep