Με τον κόσμο της

Φίλοι της ομάδας της Δόξας έκαναν τα 140 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Δράμα με το Μπάνσκο για να δουν το φιλικό της Πέμπτης (16/7) με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Φίλοι της ομάδας της Δόξας έκαναν τα 140 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Δράμα με το Μπάνσκο για να δουν το φιλικό της Πέμπτης (16/7) με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Η Δόξα Δράμας είχε την συμπαράσταση οπαδών της στο πρώτο φιλικό της χρονιάς με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που έγινε στο Μπάνσκο. 

Τα 140 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Δράμα από το Μπάνσκο δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τους τολμηρούς οπαδούς των «μαυραετών» που τα διένυσαν για να παρακολουθήσουν τις προσπέθειες των ποδοσφαιριστών της Δόξας απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας την Πέμπτη (16/8). Το 0-0 δεν τους αποζημίωσε, αλλά πιθανότατα θα είναι πάλι εκεί για το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Δόξας, την Τρίτη (21/8) με τον Άρη Λεμεσού. 

Από τους ανθρώπους που εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία των φίλων της ομάδας ήταν ο τεχνικός των «μαυραετών», Στάικος Βεργέτης, ο οποίος έκανε αναφορά στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Είναι σημαντικό να σταθούμε στο γεγονός ότι είδαμε φίλαθλο κόσμο που ταξίδεψε στο Μπάνσκο για να σταθεί στο πλευρό της προσπάθειας των παιδιών. Τον ευχαριστούμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την υπόσχεση να του δώσουμε χαρές», είπε χαρακτηριστικά. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep