«Να υλοποιήσουμε το όνειρο του Μπύρου»

Ο Στάικος Βεργέτης για τον Άλεξ Κρουθ, τη Δόξα Δράμας και τον Γιάννη Μπύρο.

[googlead][/googlead]

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης, μίλησε στο «Metropolis 95,5» για την εφετινή ομάδα, το προσωπικό του στοίχημα, τον Αλεξ Κρουθ, καθώς επίσης και για τον Γιάννη Μπύρο.

Για τον Αλεξ Κρουθ:
«Η περίοδος είναι τέτοια, που εξετάζουμε παίκτες. Ο Αλεξ Κρουθ είναι επικείμενος μεταγραφικός στόχος. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η απόκτησή του, αλλά είναι από τους παίκτες, που έχουμε δει. Βέβαια, για να γίνει μεταγραφή πρέπει να συνταιριάξουν πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι τον έχουμε δει, τον έχουμε τσεκάρει».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Αντικειμενικά και δεδομένα είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο, ανεπηρέαστοι. Αν ανεβαίνουν ένας ή δύο είναι κάτι, σαφώς που μας απασχολεί, εγώ από την πλευρά μου, όμως, προσπαθώ να κρατήσω ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές».

Για τη Δόξα:
«Υπάρχει δεδομένος αριθμός παικτών. Είναι καλοί παίκτες. Ο κορμός εγκρίθηκε από τη διοίκηση και από μένα. Χτίζουμε σε 8-9 παίκτες, άρα δεν αρχίζουμε από το μηδέν. Θέλουμε να αξιολογήσουμε και ορισμένα νέα παιδιά».

Για τον ίδιο:
«Το στοίχημα ενός προπονητή είναι να κάνει ό,τι καλύτερο από την πλευρά του για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και την ομάδα, αλλά και ταυτόχρονα να κερδίζει κάθε Κυριακή. Πρέπει να επέμβω θετικά σε όλα αυτά ως προπονητής. Εχουμε νέα παιδιά, που διψούν για ποδόσφαιρο και πρέπει να τα εκπαιδεύσεις σωστά, να τα αξιολογήσεις και να τα δουλέψεις».

Για τον Γιάννη Μπύρο:
«Ο κ. Μπύρος εξέφρασε αρχικά τη δυσαρέσκειά του και την απογοήτευση του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον τρόπο λειτουργίας του, τη δομή του. Για τις αποφάσεις, που παίρνονται και δεν παίρνονται. Εχει δίκαιη απογοήτευση. Μεμονωμένα για τη Δόξα, έχει επενδύσει χρήματα, έχει δώσει αρκετά. Εχει προβληματισμό. Δεν επιτεύχθηκαν οι στόχοι του σε συνάρτηση με τα χρήματα τα οποία ξόδεψε.
Ο προβληματισμός του κράτησε στο πρώτο μέρος του καλοκαιριού. Πλέον, αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με την ομάδα. Είναι η ψυχή της ομάδας, ο χρηματοδότης και ο… αιμοδότης. Αξίζει και δικαιούται ο άνθρωπος να υλοποιήσουμε το όνειρό του. Σαφώς έχουμε ευθύνη. Οποιον κι αν έχεις πρόεδρο, όταν σε επιλέγει, αυτό σε γεμίζει από μόνο του με ευθύνη».

Last modified onΠέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep