Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Άρση τηλεφωνικού απορρήτου»

Οι κινήσεις του Σταύρου Δαϊλάκη έπειτα από την εμπλοκή της Δόξας Δράμας σε φάκελο της UEFA με ύποπτα ματς.

Το παιχνίδι Πιερικός - Δόξα Δράμας (2-1) βρίσκεται στη λίστα με τα ύποπτα ματς της UEFA και η Football League έχει ήδη παραπέμψει τον σχετικό φάκελο στον αθλητικό δικαστή για να διερευνήσει την υπόθεση. Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης των Μαυραετών, πάντως, ο Σταύρος Δαϊλάκης με παρέμβασή του στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, τόσο του ίδιου, όσο των μελών του ΔΣ και των ποδοσφαιριστών! Κίνηση που πρώτη φορά γίνεται από πρόεδρο ΠΑΕ για το θέμα των «ύποπτων» αγώνων.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Με έκπληξη άκουσα ότι η Δόξα Δράμας εμπλέκεται σε φάκελο με ύποπτο ματς και αυτό δεν μου επέτρεψε να κοιμηθώ όταν το έμαθα. Πήγα στον Εισαγγελέα και με έγγραφο την 1η Απριλίου ζήτησα άρση τηλεφωνικού απορρήτου, τόσο του δικού μου αριθμού, όσο και της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών. Η ιστορία της Δόξας δεν μας επιτρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και θέλουμε να βοηθήσουμε για ένα καθαρό ποδόσφαιρο».

Ο Δαϊλάκης, μάλιστα, πρότεινε και... ορό της αλήθειας για το θέμα των «στημένων» αγώνων! «Αν κάνουμε τεστ αλήθειας να δούμε πόσοι θα μείνουν. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσει το ποδόσφαιρο», είπε και συμπλήρωσε: «Εδώ μιλάμε για έναν καθαρό βορρά. Εδώ θα μείνει μόνο ο ΠΑΟΚ στη βόρεια Ελλάδα. Δεν βλέπετε που η Ξάνθη με έναν τόσο πετυχημένο πρόεδρο και τέτοιες εγκαταστάσεις κινδυνεύει να πέσει;».

Last modified onΤρίτη, 08 Απρίλιος 2014 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep