Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πίσω από την παραίτηση Σάμιου

Το ζητούμενο για τον μεγαλομέτοχο της Δόξας Δράμας, Θανάση Σάμιο, παραμένει όπως φαίνεται η αναζήτηση των εθελοντών διοικητικών προσώπων που θα τρέξουν την δική του ΠΑΕ.

Ο ίδιος δεν δείχνει να θέλει να αφήσει τα δικαιώματα του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας καθώς όπως ακούγεται μέσα στις απαιτήσεις του όταν μιλάει για περίπτωση πώλησης είναι η συμμετοχή του στο νέο ιδιοκτησιακό σχήμα με ένα μικρότερο ποσοστό από αυτό που έχει. Στην αβεβαιότητα που υπάρχει μπροστά σε ότι αφορά την δομή αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες του νέου πρωταθλήματος, η ύπαρξη κάποιων ανθρώπων που θα τρέξουν την δική του ομάδα, είναι η καλύτερη εκδοχή για τον ίδιο.
Άσχετα αν πλέον δεν τον θέλει ο κόσμος της ομάδας και ο κύκλος του στην Δράμα έχει κλείσει σε ότι αφορά την αποδοχή του από τους οικονομικούς και διοικητικούς κύκλους, ο ίδιος πιθανώς να περιμένει ότι όταν περάσει η …μπόρα, θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει όταν αυτός το κρίνει, στο τιμόνι της ομάδας, προσπερνώντας αυτούς που μέχρι τότε θα κρατάνε τα ηνία και θα βγάλουν όλη την ανηφόρα που υπάρχει μπροστά.
Όλο αυτό το σκηνικό αβεβαιότητας που καλύπτει την σημερινή πραγματικότητα μέσα στο στρατόπεδο των «μαυραετών» πρέπει να ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες μέρες. Σύμφωνα με την πλευρά των αδερφών Στεργιάδη, Δευτέρα με Τρίτη θα κλείσει το θέμα της αγοράς του πακέτου μετοχών και θα έχει αίσιο τέλος. Ωστόσο αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, οι μέρες θα συνεχίσουν να κυλάνε, πάντα σε βάρος της ομάδας.

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούλιος 2013 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep