Σίφουνας στον Ασπρόπυργο

Σαν σίφουνας πέρασε από τον Ασπρόπυργο ο Διαγόρας, ο οποίος συνέτριψε 3-0 την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League.

Μόλις στο 3' ο Γλύνος, με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου για το 0-1.

Στο 16΄οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά ο Βασιλείου έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Νέα ευκαιρία για τον Ασπρόπυργο στο 34', αλλά ο Ζώνας δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να γίνει το 1-1 χάθηκε στο 40, όταν ο Ηλιάδης απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στην γραμμή και στη συνέχεια της φάσης ο Τσέλιος "έβγαλε" σουτ του Τσέλιου.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Διαγορας έκανε το 0-2. Στο 45' ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Ζώνα και ο Μπαρμπαρούσης δεν αστόχησε.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 65' από τον Μπουρλάκη, ενώ στο 89’ είχαν δοκάρι σε δυνατό σουτ του Πατσαρούχα.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Ζώνας, Λογοθέτης, Γκουγκούδης (59’ Γκατσολάρι), Σταγάκης (75’ Ζγκούρης), Νικολακάκης, Νικολάου, Βασιλείου, Κάκκο, Σρέτσκοβιτς, Πίντο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης):Τσέλιος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Μανωλάκης, Καρπαθάκης, Αθανασίου (90’ Κασνέτσης), Πινιώτης, Γλυνός (69’ Γούλας), Μπουρλάκης (85’ Πατσαρούχας), Μπαρμπαρούσης.

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep