Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιμένει τέσσερις ο Τσιβρινής

Αγωνιά ο τεχνικός του Διαγόρα ενόψει Επανομής.

Βασίλης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πονηρός, Σπύρος Ματεντζίδης και Γιώργος Τσίτσης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποχωρήσουν από τον Διαγόρα, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι και οι τέσσερις θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Αναγέννηση Επανομής. Μπορεί οι νησιώτες να επιστρέφουν σε αγώνες ύστερα από μια εβδομάδα... διακοπής, ωστόσο το ερώτημα που τίθεται είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η ομάδα.

 

Ο προπονητής Μιχάλης Τσιβρινής προσπαθεί μέσα στα προβλήματα να κάνει όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά του, λέγοντας: «Μας ειδοποίησαν πώς θα αγωνιστούμε την Κυριακή και από τότε μιλάμε με τους ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε την αγωνιστική ανάταση που πρέπει αλλά και να ανεβάσουμε την ψυχολογία τους. Ηταν φυσικό να υπάρξει μια χαλαρότητα το διάστημα που μεσολάβησε και απ' ότι φαίνεται, πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις που απομένουν με κάθε τρόπο και στον ένα τομέα, αλλά και στην ψυχολογία περισσότερο, προκειμένου την Κυριακή το απόγευμα, στην Επανομή, να είμαστε έτοιμοι.

 

Ο αντίπαλός μας έχει 20 βαθμούς, είναι στις πρώτες βαθμολογικές θέσεις κι αυτό λέει κάτι νομίζω. Πρέπει, λοιπόν, να' μαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα από κάθε άποψη. Πρέπει να' μαστε πολύ προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε, να παίξουμε το παιχνίδι μας και μπορεί στο τέλος να έχουμε κέρδος».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2012 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep