Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άσχημη η κατάσταση στον Διαγόρα»

Τι λέει για τους Ροδίτες ο νέος κόουτς.

 

Ο Μιχάλης Τσιβρινής είναι ο άνθρωπος που καλείται πλέον να καθοδηγήσει τον Διαγόρα μετά τη φυγή του Ράτκο Ντόστανιτς από το τιμόνι της ομάδας.

Στέκομαι στην κακή ψυχολογία των παικτών. Η κατάσταση δεν είναι καλή στην ομάδα μας, αλλά δεν φταίνε τα παιδιά γι αυτό. Μιχάλης Τσιβρινής

Ο τέως πλέον προπονητής της ομάδας Νέων είπε για τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί: «Σε αυτό που στέκομαι βασικά είναι η κακή ψυχολογία των παικτών. Κι εκείνο που πρέπει να καταθέσουμε είναι πως έκαναν μια άκρως επαγγελματική προετοιμασία με τον κ. Ντόστανιτς. Η κατάσταση δεν είναι καλή στην ομάδα μας, αλλά δεν φταίνε τα παιδιά γι αυτό. Φταίει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επιπρόσθετα η οικονομική κατάσταση της ομάδας μας. Οι συνθήκες που ζούμε είναι πολύ δύσκολες».

 

Για την αποχώρηση του Φαμπίνιο σημείωσε: «Ο Φαμπίνιο θεώρησε σωστό να ζητήσει λύση συμβολαίου. Ήρθε, μας χαιρέτησε κι αποχώρησε. Στα παιδιά είπα πως όποιοι δεν μπορούν, το δηλώνουν και δεν ακολουθούν την ομάδα. Όσοι μείνουμε όμως στην ομάδα, να ξέρουν πώς θα πρέπει να καταθέτουν την ψυχή τους στο γήπεδο για τον Διαγόρα. Όλοι μας λοιπόν θα προσπαθήσουμε για αγωνιστική και ψυχολογική ανάταση. Η προσπάθεια θα γίνει για την αξιοπρέπεια την δική μας και την ιστορία του Διαγόρα».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep