Καρέ απόντων για Μάντζιο

Οι Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κάσσος, Κρητικός έμειναν εκτός αποστολής του Απόλλωνα για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Το θεωρητικά φαβορί της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αιγινιακό είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχεται την Κυριακή (26/03, 15:00) την ομάδα της βόρειας Πιερίας και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την επιστροφή στη Super League. H εκτός έδρας νίκη στον Εύοσμο διατήρησε τη διαφορά έξι πόντων από την 3η θέση και οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν το γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολη την υπόθεση - επικράτηση, ελπίζοντας παράλληλα σε ευνοϊκό, για τους ίδιους, αποτέλεσμα στα Τρίκαλα.

Ο τεχνικός, Άκης Μάντζιος άφησε εκτός 20άδας τον τιμωρημένο Ντάσιο, τον Βαλεριάνο και τους τραυματίες Κάσσο, Κρητικό. Έτσι, η αποστολή αποτελείται από τους: Γεωργακόπουλο, Ταΐρη, Χιώτη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Χιντζίδη, Μπαρτολίνι, Ρομάνο, Τζάνη, Τσιάρα, Κονέ, Καλλέργη, Ομπόντο, Διαμαντόπουλο, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Περογαμβράκη, Πετρόπουλο, Μπαρμπόσα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ (θυρα 3 μειωμένο), 10 ευρώ (θύρα 1Α, Θύρα 1Β, Θύρα 2Α, θύρα 6) και 15 (θύρα Ε). Η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι οι φίλοι του Αιγινιακού θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6, ενώ μειωμένα εισιτήρια θα διατίθενται σε μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και ανέργους.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάρτιος 2017 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep