Απόλλων με «νέο αίμα»

Με τους Μπαρτολίνι και Γουίλι η αποστολή του Απόλλων Σμύρνης για το ντέρμπι με την Λαμία. Με τους Μπαρτολίνι και Γουίλι η αποστολή του Απόλλων Σμύρνης για το ντέρμπι με την Λαμία.

Μπαρτολίνι και Γουίλι στην αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για την αναμέτρηση της Κυριακής (29/1) με την Λαμία.

Το δεύτερο εντός έδρας ντέρμπι δίνει ο Απόλλων Σμύρνης μετά από αυτό με τον ΟΦΗ στην Ριζούπολη και φιλοδοξεί να κατοχυρώσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι στην κορυφή, αλλά με μια αναμέτρηση παραπάνω από την Λαμία και σε περίπτωση νίκης δεν θα την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ομάδας της Φθιώτιδας με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Άκης Μάντζιος, είχε αυτή τη φορά μια ολόκληρη εβδομάδα για να δουλέψει πάνω στην αναμέτρηση με την Λαμία, σε αντίθεση με τα παιχνίδια κόντρα στον ΟΦΗ και τον Πανελευσινιακό που ήταν Τετάρτη - Κυριακή.

Στην αποστολή για το ματς της Κυριακής (29/1 - 15:00) υπάρχουν δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που δεν είναι σαφές αν θα χρησιμοποιηθούν κάποια λεπτά, ή θα έχουν θέση στην αρχική σύνθεση της ομάδας.

Οι 18 που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για την αναμέτρηση με την Λαμία είναι οι εξής: Γεωργακόπουλος, Ταΐρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Σιατραβάνης, Κρητικός, Πάνος, Αλμπάνης, Κονέ, Ρομάνο, Τσιάρας, Περογαμβράκης, Πετρόπουλος, Μπαρτολίνι και Γουίλι.

Παρελθόν ο Καμαρινόπουλος

Η ΠΑΕ, τέλος, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Καμαρινόπουλο: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Καμαρινόπουλο και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 15:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep