Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

Πρώτη με απουσίες (photos)

Στο γήπεδο του Ακράτητου και παρουσία περίπου 50 οπαδών ξεκίνησε προετοιμασία ο Απόλλων Σμύρνης.

Νέο ξεκίνημα για τον Απόλλωνα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» των 14 μεταγραφών και του νέου τεχνικού τιμ μπήκε στο γήπεδο τη Δευτέρα (18/07), προκειμένου να αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας που έχει βάλει πρωταγωνιστικό στόχο στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ακράτητου παρουσία περίπου 50 οπαδών, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι οι «κυανόλευκοι» δεν συγκεντρώθηκαν στη Ριζούπολη. Εκ μέρους της διοίκησης το «παρών» έδωσε ο Έκτορας Μονεμβασιώτης και ο αντιπρόεδρος, Αντώνης Λεβεντογιάννης, όπως και ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης.

Σε ό,τι αφορά στις απουσίες για τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, ο Βάντερσον έχει – όπως ειπώθηκε από την ΠΑΕ – άδεια, ενώ λόγω βίζας απουσίαζε ακόμα ο Εμάνουελ Κονέ και ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν αποκτηθεί οι παρακάτω: Γκούφας (Παναιγιάλειος), Ρομάνο (Ηρακλής), Χιώτης (ΑΟ Τρίκαλα), Κάσσος (Ηρακλής), Βαλεριάνος (Πλατανιάς), Ντάσιος (Λαμία), Σιατραβάνης (Λαμία), Τρίγκας (Παναχαϊκή), Διαμαντόπουλος (Αγροτικός Αστέρας), Αλιατίδης (Κοζάνη), Τσιάρας (Πανθρακικός), Ρουμπουλάκου (Παναιτωλικός), Περογαμβράκης (ΟΦΗ), Πουρτουλίδης (Ηρακλής).

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούλιος 2016 19:54

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep