«Ποιο το μέλλον σας στον Απόλλωνα;»

Απαντήσεις για το μέλλον της διοίκησης Μονεμβασιώτη στον Απόλλωνα ζητά η «Αναγέννηση»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων του Απόλλωνα Σμύρνης «Αναγέννηση», καλώντας τη διοίκηση να ξεκαθαρίσει τις άμεσα προθέσεις της για το μέλλον της στο σύλλογο. Οι φίλοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ζητούν εξηγήσεις, τόσο για την αντικατάσταση προπονητή μέσα σε δύο εβδομάδες, ενώ επισημαίνουν πως η ομάδα, ακόμα κι αν κατακτήσει την τρίτη θέση, δεν θα πρέπει να διεκδικήσει την άνοδό της, μιας και απέδειξε ότι δεν αξίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε ό,τι αφορά την απόφαση για απομάκρυνση ενός προπονητή μετά από 2 εβδομάδες, κάθε σχόλιο περιττεύει. Απλά φανερώνει τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε.

Εκείνο που μας κάνεις πάντως να αναρωτιόμαστε είναι το πώς είναι δυνατόν να αντικαθίσταται ένας προπονητής, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ κάνει εξαιρετική δουλειά. Και την ίδια στιγμή στη θέση του επιλέχθηκαν οι δύο γνωστοί γυρολόγοι της Β' Εθνικής κατηγορίας. Προφανώς αυτοί δεν θα χρειάζονται το χρόνο και θα μπορούν να παρουσιάσουν... έργο αυτομάτως!

Και το ακόμη πιο οξύμωρο είναι πως όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χρονιά που εκ των πραγμάτων είναι χαμένη. Ως εκ τούτου η κοινή λογική θα έλεγε πως αφήνεις η φέρνεις έναν προπονητή για να ετοιμάσει την ομάδα της νέας χρονιάς. Δεν προσλαμβάνεις προπονητές με ημερομηνία λήξης. Ταυτόχρονα, διαβάζουμε μαζικά στα αθλητικά sites ρεπορτάζ που μοιάζουν ως «κοινής λήψης», σύμφωνα με τα οποία επίκειται αποχώρηση της διοίκησης της Π.Α.Ε το καλοκαίρι.

Κατόπιν όλων αυτών καλούμε την ιδιοκτησία της Π.Α.Ε να ξεκαθαρίσει, χωρίς περιστροφές, σε όλους τους Απολλωνιστές και όχι μόνο στην «Αναγέννηση» το εξής:

Τι σκοπούς έχει αναφορικά με το μέλλον της στον Απόλλωνα Σμύρνης. Και αυτό να το κάνει τώρα και όχι στο τέλος της περιόδου.

Υ.Γ 1: Η ομάδα βγήκε εκτός στόχων εξαιτίας των επιλογών της ιδιοκτησίας σε όλα τα επίπεδα. Είτε αυτό λέγεται εν λευκώ διαχείριση των μεταγραφών του Ιανουαρίου από τον τότε προπονητή, είτε αυτό λέγεται «φιάσκο της Ελευσίνας» που μας έκανε «διάσημους» σε όλη την Ελλάδα, με συνυπεύθυνους του προπονητή τον Γεν. Αρχηγό και τους βοηθούς προπονητή που θα έπρεπε και αυτοί επιτόπου να «αποκεφαλιστούν».

Υ.Γ2: Καλούμε την ΠΑΕ ακόμη και αν κατακτήσουμε την 3η θέση να μην διεκδικήσει την άνοδο της ομάδας στα χαρτιά, αφού «αποδείξαμε» σε όλους τους τομείς πως δεν το αξίζουμε.

Υ.Γ3: Καλούμε ως «Αναγέννηση» ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ την Τετάρτη στις 21:30 να γεμίσουμε το κλειστό στον αγώνα βόλεϊ γυναικών για να ενισχύσουμε τις κοπέλες του Απόλλωνα να φτάσουν στη νίκη και να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα και άνοδο. Επίσης την Κυριακή στις 17:00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ και πάλι να είμαστε στο κλειστό στη φιέστα των πρωταθλητών μας στο μπάσκετ ανδρών!

Το Δ.Σ

Last modified onΤρίτη, 19 Απρίλιος 2016 11:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep