Παναγόπουλος στην έξοδο!

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος βρίσκεται προ των πυλών της αποχώρησης από τον πάγκο του Απόλλωνα.

Πριν ακόμα προλάβει να γνωρίσει όλους τους ποδοσφαιριστές του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, στην έξοδο από τον Απόλλωνα! Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» στα δύο ματς που είναι στον πάγκο έχει συγκομιδή μία ισοπαλία (με τον Κισσαμικό εκτός έδρας) και μία ήττα (από τον Αγροτικό Αστέρα εντός έδρας) και μετά το φινάλε του ματς της Παρασκευής (15/04) παραδέχτηκε ότι... υπάρχει θέμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι την Κυριακή (17/04) ο Παναγόπουλος είχε συνάντηση με τη διοίκηση, η οποία, όμως έχει εκκινήσει τις διαδικασίες για πρόσληψη... διαδόχου και δεν αποκλείεται τη Δευτέρα (18/04) να ανακοινωθεί το διαζύγιο! Το αν θα προχωρήσει η λύση Νίκου Παντέλη ή όχι, θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα (18/04), αφού ο προπονητής του Παναργειακού δεν επιθυμούσε, στην προηγούμενη επαφή που έγινε, συνεργασία ως το τέλος της σεζόν, αλλά για 1,5 χρόνο. Το βέβαιο ειναι ένα. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μετά την ήττα (2-0) από τον Αγροτικό Αστέρα άρχισε τις επαφές με τεχνικούς, δείχνοντας ότι το πέρασμα Παναγόπουλου θα ήταν πολύ σύντομο. 

Εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν και σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση θα επιδιώξει να λύσει τέσσερα, πέντε συμβόλαια!

Last modified onΔευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 02:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep