«Κάτι που έφυγε, δεν ξανάρχεται»

Απογοητευμένος ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος με το 0-0 κόντρα στον Κισσαμικό.

Δεν κατάφερε να οδηγήσει σε νίκη τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ντεμπούτο του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Κισσαμικός, ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δήλωσε: «Πριν ξεκινήσω για το παιχνίδι να ευχαριστήσω την ομάδα του Κισσαμικού για τη φιλοξενία, να ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους τους. Σχετικά με το παιχνίδι νομίζω ότι είναι αυτό που πολλές φορές ακούγεται ότι "έγινε ένα παιχνίδι Β’ Εθνικής", μόνο που αυτός ο όρος αδικεί την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και δεν ξέρω αν αδικεί και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετά το σοκ της Ελευσίνας έπρεπε σήμερα να βγάλουν πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και δεν μιλάω με αγωνιστικά κριτήρια, μιλάω κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι και για το εσωτερικό του καθένα ξεχωριστά από αυτά τα παιδιά.

Είχαμε την κυκλοφορία, προσπαθούσαμε να αναπτυχθούμε ορθολογικά και δημιουργήσαμε τρεις πολύ κλασικές ευκαιρίες με τον Τζιώρα, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα. Απειληθήκαμε μόνο από στατικές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο εγώ προσωπικά είδα ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό, χωρίς ένταση, χωρίς ιδιαίτερο πάθος. Νομίζω ότι σε αυτή την ομάδα προέχει πάνω απ’ όλα η εσωτερική ηρεμία, να αντιληφθούμε όλοι ότι κάτι που μόλις έφυγε, δεν ξανάρχεται.

Και το σπουδαιότερο απ’ όλα είναι ότι εμείς οι ίδιοι, μόνοι μας, πρέπει πρώτα απ’ όλα να σεβόμαστε τους ίδιους μας τους εαυτούς, για να μπορούμε μετά να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μας. Θα συζητήσουμε με τα παιδιά, γιατί είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, που μας δυσαρεστεί όλους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φεύγουμε χωρίς να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για διάφορους λόγους. Και πάλι τα καλύτερα στον συνάδελφο, κάνει εξαιρετική δουλειά, εξαιρετική χρονιά και καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού».

Τους παίκτες του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Ξενοφών Πάνος, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Σήμερα ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το "τρίποντο" που θέλαμε πάρα πολύ. Ο αντίπαλος απείλησε στο πρώτο ημίχρονο από κάποιες στημένες φάσεις. Εμείς είχαμε την κυκλοφορία αλλά στην τελική προσπάθεια δεν κάναμε κάποιες πάσες σωστές για να βγούμε απέναντι στον τερματοφύλακα του Κισσαμικού και να μπορέσουμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. Ο καινούριος προπονητής προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Προσπαθούσαμε όλη την εβδομάδα να βγάλουμε κάποια πράγματα και πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατοί, να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep