Στροφή σε Παναγόπουλο

Ο Κώστας Παναγόπουλος παραμένει φαβορί για τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης

Συνεχίζονται οι επαφές με υποψηφίους προπονητές στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα. Η περίπτωση του Παύλου Δερμιτζάκη, για την οποία σας ενημέρωσε το flnews.gr, φαίνεται πως απομακρύνεται και στη διοίκηση των «κυανόλευκων» εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του Κώστα Παναγόπουλου. Όλα δείχνουν πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται τη Δευτέρα (4/4).

Ο Λευτέρης Βελέντζας συνεχίσει να κάνει τις προπονήσεις, περιμένοντας τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο. Πάντως, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο ο Απόλλων θα πάρει στα χαρτιά, έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους οι Αποστολίδης, Ρουσάκης, Μπουντόπουλος, όπως και οι Κονέ, Κύργιας που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι στην Ελευσίνα.

1 comment

  • DHMHTRIS
    DHMHTRIS Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2016 18:00 Comment Link

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ, ΕΝΑΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ Α.Ο.Τ., ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE. TO ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep