Πολλοί οι υποψήφιοι

Επαφή με Νίκο Παντέλη, προτάθηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στον Απόλλωνα.

Άμεσα θα δρομολογηθούν εξελίξεις στον Απόλλωνα σε ό,τι αφορά στον διάδοχο του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία. Οι διοικούντες έχουν προγραμματίσει σύσκεψη το απόγευμα της Τετάρτης (30/03), προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν και με περιπτώσεις θα προκρίνουν για το τιμόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, το βράδυ της Τρίτης (29/03) έγινε επαφή με τον Νίκο Παντέλη, ο οποίος εργάζεται στον Παναργειακό. Η περίπτωσή του παρουσιάζει εμπόδια, ενώ και ο ίδιος δεν θα δεχόταν να εργαστεί στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» για λίγους μήνες και χωρίς την προοπτική συνεργασίας 1,5 έτους.

Εκτός του Παντέλη έχουν προταθεί και πολλοί ακόμα. Οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι μεταξύ αυτών βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Τερεζόπουλου. Ο 50χρονος έχει εργαστεί σε Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και διετέλεσε συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη στους Αρκάδες.

Η περίπτωση Μιχάλη Γρηγορίου εγκαταλείφθηκε, ο Σάββας Παντελίδης τονίζει ότι δεν του έχει γίνει η παραμικρή κρούση, ενώ το όνομα του Κώστα Παναγόπουλου ακούστηκε εκ νέου, παρότι προ μηνών κάποιοι στην ΠΑΕ απέρριψαν το ενδεχόμενο πρόσληψής του.

Last modified onΤετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep