Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Κόρμπος: «Θα είναι έκπληξη ο Απόλλων»

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα κατέθεσε την πίστη του ότι η νέα του ομάδα θα τα καταφέρει περίφημα στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ FM 94.6 και ανέφερε αρχικά: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί είχα αρκετές προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά επέλεξα τον Απόλλωνα, καθώς το πλάνο που μου ανέλυσαν με κέρδισε χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα. Είναι δελεαστικό το πρότζεκτ και πιστεύω ότι ο Απόλλων θα είναι η έκπληξη των επόμενων πρωταθλημάτων».

Για τους στόχους στην νέα του ομάδα: «Η χρονιά ξεκινάει με πρώτο στόχο την παραμονή, πάντα ξεκινάς με έναν στόχο ο οποίος φυσικά μπορεί να αλλάξει στη μέση της σεζόν. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο δουλεύουν βάσει πλάνου και αυτό είναι σημαντικό κυρίως για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να παίζουν σε νοικοκυρεμένα σωματεία. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Πρέπει να εγκλιματιστώ καθώς δούλευα διαφορετικά τα δύο προηγούμενα χρόνια και να προσαρμοστώ στα πλάνα του καινούργιου μου προπονητή».

Για τις μεταγραφές: «Δεν κάνουν μόνο οι μεταγραφές μια ομάδα απλά στον Απόλλωνα τις κάνουν βάσει των αναγκών της ομάδας και για να είναι έτοιμο το ρόστερ μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας».

Για την αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό: «Είχα δηλώσει από τον Μάρτιο ότι δεν ήθελα να συνεχίσω στον Λεβαδειακό, δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου καθώς δεν ήθελα να δεχτώ πρόταση από τον πρόεδρο απλά για να την χρησιμοποιήσω σαν πάτημα για άλλες ομάδες. Ήταν καθαρά προσωπική απόφαση».

Για το πώς βλέπει την ομάδα την επόμενη σεζόν: «Ελπίζω να είμαστε υγιείς οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων. Μακάρι στα μέσα της χρονιάς να αλλάξουμε στόχους και να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση γίνεται».

Last modified onΣάββατο, 29 Ιούνιος 2013 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep