Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λίτσης: «Ο Κούτσης δεν με πίστεψε»

Ο μπακ της Παναχαϊκής, Γιάννης Λίτσης, μίλησε για την φετινή παρουσία του στην ομάδα και για τη νέα σεζόν.

Ως γνωστόν ο Γιάννης Λίτσης θα μείνει και του χρόνου στην Παναχαϊκή. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και αναφέρθηκε στα εξής ζητήματα:

Για την δική του παρουσία στην ομάδα: «Είναι δεδομένο ότι δεν βοήθησα όσο θα έπρεπε και μπορούσα την ομάδα. Είχα μεγάλο πρόβλημα τραυματισμού που με κράτησε μακριά από τα γήπεδα για δυο μήνες, αλλά προσπάθησα όσο καλύτερα μπορούσα για να επιστρέψω το ταχύτερο και υγιής. Ο ερχομός του κ. Φυντάνη στον πάγκο της Παναχαϊκής ήταν καταλυτικός για μένα, αφού πιστεύοντας στις ικανότητές μου, μου έδωσε ευκαιρίες και νομίζω ότι προσπάθησα για το καλύτερο όσες φορές κλήθηκα για να παίξω. Αντίθετα άλλοι προηγούμενοι προπονητές και ειδικά ο κ. Κούτσης, δεν μου έδωσε καμία ευκαιρία για να δει και ο ίδιος αν θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα».
Για τον τελικό απολογισμό της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά οργανωτικά και αγωνιστικά, με πολλά προβλήματα και κυρίως το γηπεδικό, το οποίο δεν άφησε την ομάδα με την ηρεμία που έπρεπε να δουλέψει και να αξιοποιήσει όλα τα συν που είχε από το ξεκίνημα. Ειδικά μετά το Γενάρη τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα, αφού μετά από μια σειρά γεγονότων φθάσαμε ακόμη και στο σημείο να αμφισβητείται η παρουσία μας και του χρόνου στη Β’ εθνική, αλλά στο τέλος η ομάδα με ένα νεανικό σύνολο τερμάτισε πολύ μακριά από κάθε κίνδυνο».
Για το ξεκίνημα της χρονιάς και τις τότε προσδοκίες που υπήρχαν: «Ο οποιοσδήποτε πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή και βλέποντας το ρόστερ με το οποίο ξεκίναγε η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, θα έλεγε και άδικο δεν θα είχε, ότι με κλειστά μάτια αυτή η ομάδα και με τη δυναμική της που έχει γενικότερα, θα έβγαινε στην Α’ εθνική. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αλλά δεν νομίζω πλέον να έχει σημασία η όποια αναφορά προς τα πίσω. Πρέπει όλοι στην ομάδα να βλέπουν μπροστά, η Παναχαϊκή παραμένει πάντα μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου και μπορεί και πρέπει να βρει τη φυσική της θέση στο χώρο».

Last modified onΣάββατο, 29 Ιούνιος 2013 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep