Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Πιο δύσκολα από τη Superleague»

Με αγωνία έζησε το παιχνίδι με τα Ψαχνά ο Σταμάτης Βελλής (δεξιά στη φωτ.). Με αγωνία έζησε το παιχνίδι με τα Ψαχνά ο Σταμάτης Βελλής (δεξιά στη φωτ.).

Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά ευχαριστημένος από την εικόνα του Απόλλωνα ήταν ο Σταμάτης Βελλής μετά το 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο μεγαλομέτοχος της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας σχολίασε: «Είμαι σίγουρα στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, αυτόν τον αγώνα περίμενα να τον κερδίσουμε, χωρίς να υποτιμώ καθόλου την μαχητικότατη ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών. Και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι βάσει των ευκαιριών που είχαμε στο 2ο ημίχρονο σαφώς και μπορούσαμε να τον κερδίσουμε. Όταν σε ένα αγώνα Β' Εθνικής κάνεις περίπου 18 τελικές εκ των οποίων οι 4-5 είναι κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και δε σκοράρεις είναι απόλυτα φυσιολογικό να χάσεις βαθμούς. Πάντως πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα και το πάθος των παικτών μας. Το πάλεψαν μέχρι τέλους, ακόμα και στο 93' κάναμε κλασσική ευκαιρία. Έχουμε ένα μαραθώνιο μπροστά μας και τίποτα δεν έχει κριθεί, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Νομίζω ότι αυτό που δήλωσε ο Γκόγκιτς τα λέει όλα: "Το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από τη Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΤρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 13:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep