Σε θέση οδηγού

Λίγα είναι τα προβλήματα του Μαρσέλο Τροϊζι για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/12) με την Δόξα Δράμας. Λίγα είναι τα προβλήματα του Μαρσέλο Τροϊζι για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/12) με την Δόξα Δράμας.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με την Δόξα Δράμας, στο οποίο θέλει να κρατήσει τη θέση του οδηγού στο πρωτάθλημα της Football League.  

Με χαμηλούς τόνους, αλλά με στόχο και πάλι τη νίκη, ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής (09/12, 15:00) με τη Δόξα Δράμας στη Φιλιππούπολη. H ομάδα της Θεσσαλίας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση με τους «μαυραετούς» αποτελεί πρόκληση για να αποδείξει πως δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη κορυφή. 

Ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και με την ίδια… συνταγή, κατέστρωσε τα πλάνα του.  Εκτός αποστολής έμειναν οι Κακάμης, Γκουντρουμπής, Σπηλιόπουλος, Τουγλής, Ταουσάνης, Παπαγεωργίου, Τσακυργιάννης, Ζαΐμι και Μπέκιος.

Στην 20άδα του Απόλλωνα Λάρισας συμμετέχουν οι: Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Λίταινας, Καμπέρης, Μπιμάι, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς, Αγιώτης, Καρατάσιος, Κοντοθανάσης, Λουκάο, Πολέτο, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος.

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 01:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep